Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Forumowy Offtop » Offtopic » Muzyka » DONIU vs CHADA

Tagi tematu: chada doniu vs

Przesunięty przez: nemore
2011-11-02, 16:49
DONIU vs CHADA
Autor Wiadomość
Użytkownik
Santos.
Ranga: Świeżak

Informacje
Steam::
Santos1878

Nick w Grze:
Santos.

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-02, 08:12   DONIU vs CHADA

w internecie trwa wojna jednego z Hip Hop-owców z Popowicem bo tak donia trzeba nazwać
Co myślicie o tym ?? Chciałbym zaprezentować kawałki

1. Kawałek donia, który promuję się kawałkiem ''Gram Swoje'' (Diss na Tede-go i Chade)
na swojej nowej Płycie.

Link

2. Kawałek Chady, ''****** Skurwiel'' (Diss na Donia) Oczywiście został nagrany z HI FI BANDA (Diox,Hades) w kawałku także zostali Obrażeni Mezo,Liber

Link

3. Drugi Kawałek Donia ''W Ryj'' Diss na Chade Diox-a i Hades-a

Link

Ja powiem krótko, Doniu się sprzedał i jest to Dno ! robi z siebie pajaca zwłaszcza na ostatni kawałku... no cóż musze przyznać że kawałkiem ''W RYJ'' niezle pojechał
teraz poczekamy na odpowiedź Chady, Pewnie HI FI też tego tak nie zostawi
Dziękuje.

''Hejterze bronisz ich? znaczy że im wybaczyłeś ! ''

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2011-11-02, 16:49   Odp: DONIU vs CHADA

Temat przenoszę, napisałeś w dziale WAREZ a nie a offtopie, WAREZ = Udostępnianie linków do plików.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
Budyniasty
Ranga: Admin DD2

Informacje
budys00

Nick w Grze:
Budys

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-03, 08:08   Odp: DONIU vs CHADA

Widze że hajter Santos broni chady. Sory stary ale popowa gwiazda jaka jest bez watpienia doniu pokazal chadzie jak sie dissuje juz na piwerwszym klipie. A drugim go poprostu rozpierdo... na łopatki. Teraz czekam na odpowiedz chady mam nadzieje ze cos zaprezentuje tym razem :P

Użytkownik
Santos.

Informacje
Santos1878

Nick w Grze:
Santos.

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-05, 19:40   Odp: DONIU vs CHADA

Mój drogi... Nie jestem Hejterem tylko mówię prawdę :) doniu się promował swoją płytę Kawałkiem ''Gram Swoje'' w którym został z dissowany Tede oraz Chada
to co to jest ?? debil po prostu ;) promować płytę tak zwanym Diss-em. Chada nagrał ''****** Skurwiel '' w której też pojechał po Doniu i to jak po gównie !
ale do tego kawałka są też Diox oraz Hades ;) którzy nie Nawijają o Doniu tylko w niektórych wersach wspominają o nim, a Doniu wymyślając takie gówno jak KUNG FU PANDA na Diox-a pokazał że jest słaby ;) bo co to za argumenty ?? ? pojechać typa za wygląd o.O
Co do drugiego kawałka Donia, to był Beef na Chade, teraz trzeba poczekać aż Tomasz odpowie mu ;)

Użytkownik
tygrys
Ranga: Przyjaciel

Informacje
tygry5

Nick w Grze:
t.

#  Wysłany: 2011-11-05, 19:53   Odp: DONIU vs CHADA

Nigdy nie lubiałem Chady i jego Pozerskiego Stylu, wymachiwania Fakasami na teledyskach i nawijaniu o jakie on to ma przesrane życie, jakich on ma koleżków recydywistów i jak dzieciaki na jego dzielnicach pchają towar w samarki :( , normalnie tragedia ( tylko sie politować nad biednym Tomusiem). Przesłuchując kawałka Chady i Donia, stwierdzam, że Doniu go zmiażdżył w tym momencie wątpie, że Tomek się podniesie i ''odda'' słowem Doniowi. Tak więc, jak na razie Doniu wygrał ! :) Tyle. :D
ASUS EAH3450 1GB
Słaaabo ;]

Użytkownik
dodek
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
Lovemleko

Nick w Grze:
Dodek

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-05, 20:04   Odp: DONIU vs CHADA

Oooj... "****** Skur***l" przy "W ryj" to kał. Doniu go pojechał jak nic. 3 na 1 a on ich że tak powiem roz****dolił.

Użytkownik
Santos.

Informacje
Santos1878

Nick w Grze:
Santos.

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-05, 20:25   Odp: DONIU vs CHADA

Tygrys HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Nawija o tym co przeżył jak 90 %% Rap-erów ! takk jak np Peja, Pih, Onar, Małolat, Sokół, Młody M
Chada jest Prawdziwym Głosem Ulicy i to trzeba przyznać ;) Ciekawy jestem czy jakbyście może przeżyli Upadek z 6 pietra czy tak byście mówili :)
jakby był takim jaki go opisujecie to dla czego nagrywają z nim kawałki tacy MC jak Eldo, Sokół, Peja, Pezet, Włodi same ikony Polskiego Hip Hop-u
po prostu gówno wiecie skoro krytykujcie jednego z Najlepszych MC w Polsce ! ;)

nie słuchajcie tylko tego co lubicie, posłuchajcie wszystkiego a potem komentujcie :)

Użytkownik
ufek

Informacje
Ufek !

Nick w Grze:
Ufek ! / Kebab ! Nasza Styla !

#  Wysłany: 2011-11-06, 10:36   Odp: DONIU vs CHADA

Odwieczna walka Poznan - Warszawa, każdy idzie za innym głosem jedni nawijają na Donia a za małolata spuszczali pierwsze soki przy ich klipach, o Chadzie każdy mówi że jest świeżakiem na scenie ale nikt nie pamięta tego jak nakręcał pierwsze tracki z DJ 600V czy Molestą. Obydwoje reprezentują dwa inne style muzyczne, Chada reprezentuje nurt ulicznego rapu a Doniu zaś w przeciwnym kierunku i też powiedzieć że jest gównem nie można bo sam też nagrywał z Peją, DJ Decksem, Owalem, czy Fu. Wracając do pierwszego track'a na Chade i Tedego, smiac mi się chce jak każdy napierdala że Tede się sprzedał bo poszedł do Telewizji, sprzedał się ? Sam to potwierdził na kilku track'ach ale jako jeden z niewielu potrafi swoje płyty za darmo wydać w sieci, bo go poprostu stać na to, a poszedł do telewizji to źle ? Nie ! Przynajmniej nie trzęsie portkami że jak go ktoś zjedzie to będzie musiał zejść ze scenu.

Nie trzymam nikogo strony gdyż sam za małolata słuchałem Donia a teraz czasami zapuszczam się w Chade więc nie bierzcie mojego posta Hejtersko ;)

Użytkownik
Santos.

Informacje
Santos1878

Nick w Grze:
Santos.

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-06, 12:19   Odp: DONIU vs CHADA

ufek ! w końcu zrozumiał :D

Tede ma dobre zwrotki, ale dla mnie jest nikim :) dla czego ?? skoro nagrywa z swoimi przyjaciółmi coś a później ich obraża to chyba nie jest normalne ;)
można posłuchać ''Płomienia '' jak Onar po nim z Pezet-em pojechali :) i bardzo dobrze że to zrobili bo należało się.
Peja, Co tu komentować ? zniszczył go i wielu was żyje cały czas ''Magikiem'' że nikt go nie pobije itp a tak nie jest ;) Magik to Legenda i mam szacunek do niego
w końcu pochodzi z SILESI :D ale Magika już nie ma, Jak dla mnie Magika przebił Rychu Peja który przez wielu z was jest wyśmiewany za ''Reprezentuje Biedę''
ale to nie temat o TEDZIKU i o Peji więc nie mieszajmy innych do tego.

Użytkownik
tygrys

Informacje
tygry5

Nick w Grze:
t.

#  Wysłany: 2011-11-06, 13:14   Odp: DONIU vs CHADA

Santos. napisał/a:
Nawija o tym co przeżył jak 90 %% Rap-erów ! takk jak np Peja, Pih, Onar, Małolat, Sokół, Młody M

Dobra, ja to rozumiem, ale Chada przy Peji, Sokole, lub Onarze jest nikim. Nigdy nie trawiłem i nie będę trawił Chady, dla mnie jest zerem. Wole słuchać Donia niż jego. Jak on spadł z 6 piętra to się nie dziwie, że tak nawija. Koniec ! :D Jedyna nuta na jakiej jest Chada i ta nuta mi się podoba to ''A pamiętasz jak'', zresztą i tak zyebau swoją pustą zwrotką całą nutę, reszta raperów nadrobiła za niego efekt koncowy tego klipu :)
ASUS EAH3450 1GB
Słaaabo ;]

Użytkownik
Budyniasty
Ranga: Admin DD2

Informacje
budys00

Nick w Grze:
Budys

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-07, 07:24   Odp: DONIU vs CHADA

tak czy owak nie wazne ktory to zaczol chada jak narazie patrzac na te 3 klipy dostaje ciegie lanie od popowej popierdolki :D

Użytkownik
Crew

Informacje

#  Wysłany: 2011-11-13, 11:03   Odp: DONIU vs CHADA

Santos...
Uważasz Donia za popowca? Jestem ciekaw czy kilka lat temu nie nuciłeś sobie "Hej Suczki" itd.
Prawda jest taka że Doniu kilkanaście lat temu nagrywał Rap na wysokim poziomie.
Po upadku Ascetów , może i poszedł na kasę , ale co z tego?
Lepiej jest iść do jakieś komercyjnej stacji , brać za to grubą kasę i odejść gdzieś w cień ,
niż sprzedawać tandetne długopisy.
No wybacz kolego , ale taka jest prawda.

Wielu było takich ludzi jak ty , m.in. Chada , który chciał udowodnić jaki to nie jest i poleciał z tekstami: "Opierdol pałę starej".
Nawiązując do tego co napisałeś , że Doniu upadł na dno, w takiej sytuacji ciężko będzie stwierdzić gdzie jest Chada.

Prawda jest taka że Doniu zjadł Chade i typów z Hifi , już w pierwszym kawałku.
Cokolwiek Chada nie nagra , wielu ludzi będzie i tak patrzeć na to co było na początku.

Odpowiedz do tematu