Np : ja prosze o zdjecie pikachu i jesli nemore da jako pierwszy zdjecie pikachu moze powiedziec co on sobie rzyczy i tak dalej. Kazda prosba o swoje zdjecie bez dania proszonego wyzej bedzie karana
wiec ja zaczne - prosze o zdjecie Johna Ceny z pasem mistrzowskim w pomaranczowej koszulce i czapce
Wysłany: 2010-08-11, 15:58 Odp: Daj mi zdjecie ...
To bez sensu... Wpiszesz imie i nazwisko tej osoby w google grafika i na max. 10 stronie znajdziesz to czego oczekuja...
Lepiej opisac kogos a inni musza zgadnac o kogo chodzi i dac jego zdjecie np. Zolty stwor o kociej mordzie... albo jest wrestlerem i wygral dablju bi si uaj em ci ej w wadze superlekkopolsredniociezkiej 2019roku...
#
Wysłany: 2010-08-11, 17:27 Odp: Daj mi zdjecie ...
ta tylko vires, napisze - ma 4 lapy zielone futro i 8 glow - i odpowiedz bedzie "jbz" albo jeszcze kogos innego wymysla - wiesz to ma byc zabawa forumowa - i wymyslilem to na poczekaniu zamiast liczenia do 1000 bo to dopiero jest bez sensu.
Kaziu apropo loga tej cudownej druzyny masz nizej \/
#
Wysłany: 2010-08-11, 17:36 Odp: Daj mi zdjecie ...
Screeny z filmow zapoczatkowane przez Ciurka byly dosc fajna zabawa. Na pewno wiele osob obejrzalo filmy ktore w tamtym offtopujacym temacie sie ukazaly...
Nie kazdy offtop musi byc bez sensu tak jak liczenie do 1000 czy wpisywanie w google Dzon Dzekson w pomaranczowej koszulce z pasem dablju bi si uaj em si ej...
Tamtem przyciagnal wiele osob bo trzeba bylo troche pomyslec a nie bezsensownie naciskac guziki... Tutaj tez bym raczej proponowal zeby poszlo to w kierunku wysinienia mozgownicy a nie pisania cyferek. To dobre dla dzieci. Nie opisywac ze ma 9 glow i zielone futro tylko normalnie zarowno osoby realne jak i fikcyjne. Np. Ma wlosy postawione do gory prawie jak Elvis, czarna koszulke i krotkie nozki w niebieskich spodniach. Niby proste ale nie kazdy wie ze to Dzony Brawo. Opisywac osoby, ale nie z kazdym najdrobniejszym szczegolem. Zeby to jednak byla zagadka a nie od razu odpowiedz w pytaniu.