Przesunięty przez: kabanos. 2010-09-24, 07:56 |
Czym dla was jest CS? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-09-23, 22:06 Czym dla was jest CS?
|
|
|
Wpadlem na pewien pomysl ale do realizacji go bede potrzebowal waszej pomocy, mianowicie, chcialbym zeby kto ma na to ochote i COS MADREGO DO POWIEDZENIA napisal w minimum 3 zdaniach swoja opinie o cs, czym dla niego jest itp. Licza sie zdania kazdego tzn uzytkownika, admina, moda, j@ i h@ - chcialbym wiedziec jak kazde z was na to patrzy.
Jest to dla mnie wazne dlatego prosil bym was zeby ten temat nie byl wymienianiem sie informacjami tak jak np w temacie jak pic zeby sie nie upic.
JEDNA OSOBA PISZE JEDEN POST, NIE ODNOSI SIE DO WYPOWIEDZI KOGOS INNEGO - TYLKO WLASNE ZDANIE!!
za offtopowanie i pisanie glupot typu - lubie sobie banke jebnac - bede dawal warny i to spore.
pozdrawia i czekam z niecierpliwoscia na wasze opinie
PS. do czego mi to potrzebne dowiecie sie w swoim czasie
Nie ten dział : Info od Administracji Forum masz dział Uwagi i propozycje. - nemore.
|
|
 |
Użytkownik
Lisik
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Nick w Grze: Endo
|
#
Wysłany: 2010-09-24, 15:43 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Widze, że brak chętnych, no to może ja zaczne. CS jest dla mnie ucieczką od codzienności, wracam zmęczony do domu po ciężkim tygodniu i najprzyjemniejszą rzeczą jest dla mnie zagrać sobie w CS'a. Nie rozumiem ludzi, którzy na siłę siedzą przed kompem żeby wbić "staty, odznaki czy lvl". Pamiętajcie, ta gra też uzależnia. Sprawdźcie, czy potraficie nie grać tydzień i praktycznie o niej nie myśleć, bo może czas zacząć odwyk ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Użytkownik
Krzysiek680
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: John Cena
|
#
Wysłany: 2010-09-24, 17:42 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
ja sie relaksuje grajac w cs'a po slabym dniu wiem ze tam wejde poszczelam do innych popisze sobie z kims;)a co do tej dry codziennie to ja tak nie mam moge nie grac w to przez caly miesiac i przezyje aczkolwiek jak moge to gram i to zazwyczaj tylko wieczorem ale i tak mnie czesto wywala przez ping(kto gral ze mna to wie) ale chce to zmienic bo to wina usugowawcy i jestem na etapie szukania innego dostawcy;)
pozdro;) |
|
 |
Użytkownik
polakowsky
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Steam::  | napisz pw to dam |
#
Wysłany: 2010-09-24, 18:38 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Hmmm na CS można patrzeć z wielu stron. Dla mnie to akurat jest tylko gra i nic po za tym. Owszem przy tym potrafię się zrelaksować i odprężyć ale czasami też zdarza się że bardzo się denerwuję podczas gry. Podsumowując CS jest czymś co może uspokoić, zrelaksować i poprawić humor (k-r-e-c-i-k) Oraz czasami jest irytujący przez nie które niedociągnięcia w grze Mowa tu o sytuacjach "niemożliwych".
Tak wyraziłem swoją opinię |
|
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-09-24, 18:40 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
to ja cos powiem jako osoba z administracji.
Cs dla mnie to wiecej niz gra, bo zajmuje sie forum i jako admin wszystkich serwerow powinienem pilnowac porzadku. Oprocz przyjemnosci z gry mam jeszcze satysfakcje z tego ze moge graczom pomagac, robic duzo rzeczy aby wam gralo sie lepiej . Ponadto odpalam cs czasami gdy jestem zly , pomaga mi to rozladowac zle emocje, wyzyc sie i wkoncu uspokoic ( oczywiscie takie rozwiazanie moze odbic sie rykoszetem bo jak jestem zly i mi nie idzie to jestem jeszcze bardziej )
dziekuje Panom z gory za szczera wypowiedz |
|
 |
Użytkownik
Songo Ku :)
Informacje
Nick w Grze: Songo Ku:*troche sÂłoĂąca:*
|
#
Wysłany: 2010-09-24, 19:16 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Dla mnie cs jest w pewien sposób formą pomocy oraz kształtowania w sobie cech takich jak umiejętność pracy w zespole czy sposób otwarcia się na innych. Jednak myślę, że ta gra nie jest warta poświęcenia czasu w celu ciągłej przyjemność ( piszę tu o ludziach ktorzy są pochłonięci , zaniedbując swoje codzienne prace i w ten sposób nie mają dobrych perspektyw na zostanie "kimś" ). Są w życiu rzeczy o wiele cenniejsze, niż spędzanie żmudnych godzin przed grą , która tak naprawde zapewnia nam tylko odstresowanie bądź dobrą zabawe. Dlatego pamiętajcie praca i książki na przód a poźniej w weekend trochę Csa, aby każdy z nas nie był przysłowiowym "osłem" tylko człowiekiem wykształconym i wrażliwym na pomoc społęczną w codziennym życiu, bo po to wyszliśmy z łona matki , aby patrzyc na każdego z uśmiechem i kątem miłości . Tak jak mama patrzyła na nas kiedy byliśmy mali. Dlatego jak już pisze to chcę dodać , że szanujcie się na serwerach i kontrolujcie swój język, aby nie dochodziło do kłótni i podziałów. To , co sądze o grze i o tym czego może nas pozbawić. ( Inteligenti po przeczytaniu sami wywnioskują)
Ps
Teraz koleś git możesz dać mi tyle warnów ile chcesz , ale miałem wewnętrzną potrzebę upublicznienia moich przemyśleń.
Pozdrawiam
nie dam warna bo o takie cos mi wlasnie chodzi - koles git |
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-27, 12:00 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Lubie pograc sobie w cs'a , ale jeszcze bardziej lubie rozmowe z graczami ktorych szanuje i ktorzy mnie szanuje;] przyznaje kiedys myslalem o tej grze jako stats- bilem fragi non stop 1 w top teraz zrozumialem ze trzeba sie bawic ta gra i poznawac wiele ciekawych osob(Zuzanna). Pozdrawiam wszystich uzalezniecow i statsiarzy;p |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
VooDoo16
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-27, 13:30 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Dużo czasu spędziłem grając w cs, poznając ciekawych ludzi, grając na różnych fajnych serwerach i poznając ciekawe fora . Jedyna gra w jakieś zawsze była wielka beka i dobry humora (krecik, prosto, budyś, Emi...) Jednak czasy w których ostro nawalałem minęły. Teraz bardziej lubię wprowadzać nowych tłumaczyć im co i jak. No ale łomot dalej mogę spuścić więc proszę mi tu nie fikać. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Kaskaa
Ranga: Kobieta
Informacje
Steam::  | kasiulka123 |
Nick w Grze: Kasiulka :*
|
#
Wysłany: 2010-09-28, 10:25 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Dla mnie , cs , to właściwie przyjemność, kontakt z innymi ludźmi, nawiązywanie nowych znajomości po przez internet.
Oderwanie się, od codzienności, od jakiś problemów..
Może to tylko gra, ale jednak ona w jakiś sposób na każdego wpływa.
Jedni szukają w niej przyjemności, drudzy , chcą po prostu oprócz gry, porozmawiać z graczami , na różne tematy, nie tylko w grze, ale na forum, bądź na zdobytych od nich gg czy inne komunikatory.
poprzez cs i adminowanie, uczymy się także pracy w grupie, odpowiedzialności, uczy nas też pokory, jakiegokolwiek ponoszenia konsekwencji, uczy nas też"uczenia się na własnych błędach" jak i "dawania komuś szansy" oraz wzajemnej pomocy.
Może ta pomoc, jest w życiu kompletnie zbędna, jednak do zaspokojenia swojej rozrywki jest potrzebna.
To tylko internet , jednak czegoś nas uczy..
Nie potrafię wyrazić dogłębnej mojej wypowiedzi, czym ten cs jest dla mnie.
Bo trochę dużo do pisania. Po prostu przynosi mi przyjemność, odrywa od codzienności, rozluźnia i nie tylko.. Czasami na zabijaniu moich "fragów" wyładowuję też nerwy ;->.
Według mnie, każdy inaczej czerpie przyjemność z tej gry, i dla każdego cs jest czymś innym niż tylko grą, i zabawą, no a dla jednych też ta gra, jest tylko grą.
Nikomu te 2-3 godzinki nie zaszkodzi pograć, żeby się zrelaksować..
Ale najważniejsza jest nasza przyszłość..
Żebyśmy poprzez tę grę, nie zaniedbali samego siebie. Bo powiedzmy sobie szczerze, że poprzez cs, nie zdobędziemy środków na utrzymanie się.
Ta gra , to nie praca, która przyniesie nam pieniądze .
Dlatego trzeba też na to popatrzeć z drugiej strony. Przyjemność przyjemnością,
jednak życie na pierwszym miejscu.
No więc taki jest moj pogląd na moją gre, jak i współpracę z Wami.
Pozdrawiam. |
| Ostatnio zmieniony przez Kaskaa 2010-09-28, 11:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | Ino_Dino |
Nick w Grze: Ino Dino
#
Wysłany: 2010-09-28, 11:10 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
A więc tak: Pytasz czym jest dla mnie CS?
A ja ci odpowiem następująco:
CS stał się dla mnie społecznością ludzi z którymi można porozmawiać pośmiać się i pograć. Zawsze kiedy gram w cs'a to staram się odstresować nie myśleć o problemach jakie trafiają mi się w życiu i przede wszystkim to dobrze się bawić. CS jest taką grą w której można poznać dużo ludzi osoby które mają problem ze znalezieniem znajomych bo się wstydzą grając w cs'a mają otwarte pole manewru . Oczywiście ja nie mam żadnych problemów i gram dla zabawy i przyjemności i oczywiście porozmawiania z ludźmi na różne głupie a nawet czasem idiotyczne tematy ale to sprawia mi frajdę pożartować sobie delikatnie i się odprężyć.
No to tyle z mojej strony za dużo i tak napisałem |
|
 |
Użytkownik
Janex
Informacje
Nick w Grze: Janex
#
Wysłany: 2010-09-28, 13:35 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Dla mnie CS to sposób na odprężenie. Lubie sobie na chwile usiąść i postrzelać, pogadać. CS nie jest dla mnie niczym więcej, mogę poświęcić 5-10h tygodniowo na granie, ale nie więcej, bo wg mnie to marnowanie czasu. Prawie codziennie wchodzę po szkole, ale nie zakłóca mi to nauki( śr. 4,79 w 2 klasie LO ), spotykania ze znajomymi, czy np. grania w kosza itp. Teraz jednak klasa maturalna, więc czasu wolnego będzie mniej, ale się tym nie przejmuję, bo CS to nie wszystko. Nie muszę nałogowo grać, bo wiem, że nic mi to nie da. Traktuję to jako zabawę i tylko zabawę. Jednakże cieszę się, że pewnego dnia trafiłem na uszatka i vires zrobił mi ssy, bo inaczej nie poznałbym was wszystkich |
|
|
 |
Użytkownik
ed
Ranga: Mały troll
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-28, 15:59 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
| Czym jest CS? To zwykle zabicie czasu. Przyjemnosc? Na pewno tak, bo gdyby nie to bym nie gral, ale nie dlatego ze moge byc najbardziej rozpoznawalnym graczem, albo ze jestem top1, ale samo to ze gram, po prostu biegam i strzelam. Czy CS to dla mnie miejsce na rozmowy z ludzmi? Zazwyczaj jestem malomowny (A raczej malo pisze bo mikrofonu nie uzywam) grajac, bo wlasnie... Gram, a nie przychodze na pogaduchy, ani nie szukam przyjaciol. Tych mam w prawdziwym zyciu, z nimi sie spotykam, rozmawiam, pije piwsko i inne takie bzdety, a wirtualne znajomosci dla mnie sa zbedne. I co tu wiecej gadac? CS to gra, tak jak pan, tysiac, czy chinczyk. Gra sie w nie saczac browarka i zajadajac sie czyms zeby szybciej zlecial czas. |
|
|
|
 |
Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator
Informacje
Steam::  | Gudalka |
Nick w Grze: Gudek
#
Wysłany: 2010-10-12, 13:58 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Przede wszystkim zabiciem nudy. Jak nie ma co robic to wiadomo.. do kompa. A jak juz usiade to milo w cs'a pozapylac Jak dla zabicia nudy taka forma rywalizacji jest dobra |
|
|
|
 |
Użytkownik
kotlin95
Informacje
Nick w Grze: Nexus
|
#
Wysłany: 2010-10-15, 13:14 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
Dla Mnie css jest do odreagowania od czegos zlego bardzo go lubie i nieprzestane lubiec papa administracja jowa |
|
|
|
 |
Użytkownik
Dyzio
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: Dyzio^^
|
#
Wysłany: 2010-10-17, 09:34 Odp: Czym dla was jest CS?
|
|
|
| Dla mnie cs jest formą odpoczynku. Mogę się przez rangę porównać z innym graczami. Jest też czymś ważnym ponieważ zawiera się w nim przyjaźnie. Pozdrawiam Paulinę która poznała swojego chłopaka przez cs'a. |
|
|
|
 |
|
|