|
Cziterzy na Only DD |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | Ino_Dino |
Nick w Grze: Ino Dino
#
Wysłany: 2011-10-29, 13:59 Cziterzy na Only DD
|
|
|
Witam serdecznie po długim okresie nieobecności.
A więc tak, jak w temacie ostatnio idzie zauważyć że na serwerze Only DD pojawia się ogromna (nie powiem grupa bo to za mało) rzesza cziterów w tygodniu jak i (co mnie dziwi najbardziej) na weekendzie i nie da się nad nimi zapanować bo raz admin jest do wtedy jest ok bo go zbanuje, ale jak go nie ma no to cziter sobie hasa adm przyjdzie i dostanie bana chyba żę wcześniej ucieknie ale wtedy przeważnie też dostaje bana wtedy wszystko jest ok najbardziej mnie jednak to dobija że w czasie jak adminów nie ma to cziterów jest za dużo jedni z małym czitem inni z mega czitem i jak tu ma normalnu człowiek grać jak co chwile bania i h**.
Dobra tyle pierdo*****. Chodzi mi oto aby władze uzgodniły albo przedyskutowały pomysł wrzucenia na DD "vote ban'a" no bo ludzie już mają cziterów po dziurki w nosie i dziwić się czemu tak mało teraz ich gra, człowieka szlak trafia, a tak jak by dodać jakiś plugin z votebanem to ludzie mogli by grać spokojniej wiadomo chodzi mi o to żeby banować tych najbardziej perfidnych czyli aim-owców bo do bana za wh no to najlepiej jak admin to zrobi.
Moją propozycją odnośnie pozbycie się nadmiaru aim-owców jest dodanie "vote ban'a" dostępnego tak aby można było banować czitów na czas ok 30min albo 1h bo to powinno wystarczyć na jakiś czas zanim jakiś admin się pojawi bo wiadomo nie każdy ma cały czas wolne i możę siedzieć na uszatku.
Taka jest moja propozycja "voteban 30min albo 1h"
czekam na decyzję włądz!!
Inek Dinek |
| Ostatnio zmieniony przez Ino Dino 2011-11-03, 12:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator
Informacje
Steam::  | Gudalka |
Nick w Grze: Gudek
#
Wysłany: 2011-10-29, 15:41 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Jak najbardziej ZA. Naprawde sensowny pomysl... |
|
 |
Użytkownik
dodek
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | Lovemleko |
Nick w Grze: Dodek
|
#
Wysłany: 2011-10-29, 20:17 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Dobry pomysł Dinek ^^ No dzisiaj grałem było ze 3 aim'erów i nie dało się grać, jednego wrzuciłem tylko na forum a drugim się zajął topek ;] Ale pomysł zajedobry ;] |
|
 |
Użytkownik
Justyna
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | Niepowiem7 |
Nick w Grze: Justyna
#
Wysłany: 2011-10-30, 08:29 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| też mi się to podoba jestem za... nie raz wpadał ktoś na typowym aimie czy sh ... grać się nie da |
|
 |
Użytkownik
topek
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | topek89 |
Nick w Grze: tOpek
|
#
Wysłany: 2011-10-30, 13:04 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
no dobry pomysl tylko zeby ten vote ban nie byl na zasadzie ze ponad pol serwera musi za votowac bo wiecie ze graja nie ogarniete dzieci i nie zawsze wpisza sadze ze tak z 5 max ale to max 10 osob za vote ban i typek wylatuje |
|
 |
Użytkownik
bartek15krk
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | nie posiadam |
Nick w Grze: [JRG]DiAm0nD[1KrK]
|
#
Wysłany: 2011-10-30, 14:17 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Jak najbardziej jestem Za tym co napisał Dino. Nie zawsze Administracja ma czas siedzieć na Serwerze dlatego Vote bans bedzie dobrym rozwiązaniem ; ) Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2011-10-30, 15:48 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
Ale jest jeden mega minus tego...
Moznaby tego bylo uzyc i zbanowac osobe niewinna. Zgada sie te 10os, beke beda chcieli sobie zrobic i zbanuja kogos dla zartu, za niewinnosc.
A znajac graczy to wiecej razy uzywanaby byla ta komenda wlasnie do tego, niz do wyrzucania z serwera oszustow.
Dla mnie pomysl odpada. |
|
 |
Użytkownik
PeTrOs
Ranga: Admin FFA
Informacje
Nick w Grze: PeTrOs
#
Wysłany: 2011-10-30, 16:47 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Chcialem napisac dokladnie to co vires... Zly pomysl |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-10-31, 06:42 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
pomysł, jest kolejnym sposobem, na załatanietego, że admini są po prostu nieobecni prawie w ogóle, a jeśli już to wieczorkami...
Zamiast wgrywać kolejne zbędne pluginy, trzeba zaczą wymagac aktywnosci od adminow, oraz poszukiwać osoby na to stanowisko... |
|
|
|
 |
Użytkownik
Justyna
Informacje
Steam::  | Niepowiem7 |
Nick w Grze: Justyna
#
Wysłany: 2011-10-31, 08:43 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
Milok dobrze gada Powinna być osoba która będzie pilnować adminów i rozliczać ich z tego wtedy plugin nie będzie potrzebny aczkolwiek póki to nie nastąpi jestem nadal za |
|
 |
Użytkownik
bd
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-10-31, 11:08 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Dziwi mnie brak waszej konsekwencji, jak adminowałem było parcie na aktywne granie adminów,a teraz olewka a jak nawet podam kogo można by obejrzeć to olewają temat i dalej graja ... |
|
|
|
 |
Użytkownik
Maverik
Informacje
Nick w Grze: .MaVeRiK.
|
#
Wysłany: 2011-10-31, 12:15 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Ciężko o to by w każdej chwili był dostępny chociaż 1 admin. Jedni admini są częściej na serwie, drudzy rzadziej, tak to już jest. A co do tego votebana to myślę, że nawet jeśli by została zbanowana niewinna osoba, to te 30 min czy 1h nie jest czymś wielkim, a za to jest spokój z ewentualnym czitem dopóki nie zjawi się admin. Można by to poddać próbie i po 1-2 tygodniach zdecydować o pozostaniu votebana. |
|
 |
Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA
Informacje
Steam::  | spierniczak |
Nick w Grze: spierdolinka spierniczak
|
#
Wysłany: 2011-10-31, 14:16 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Ja jestem na nie. Byłem kiedyś na pewnym serwerze gdzie własnie doszło do zbanowania niewinnego bo był to po prostu jakiś dzieciak. |
|
 |
Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-10-31, 22:10 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
| Jak dla mnie odpada, połowa ludzi na serwerze nie potrafi odróżnić skilla od bota, posypały by się bany dla dobrych graczy, pozatym plugin na pewno byłby nadużywany. Jedynym spodobem na cziterów są admini online. |
|
|
 |
Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | Ino_Dino |
Nick w Grze: Ino Dino
#
Wysłany: 2011-11-02, 13:16 Odp: Cziterzy na Only DD
|
|
|
To co piszą niektóre osoby nie chcące aby sprubować ten plugin jest w 100% popierane przeze mnie i przez resztę graczy, ale rzecz biorąc jak by doszło do wprowadzenia tego pluginu na próbę choćby nawet to przynajmniej ja to tak widzę chciałbym aby został dodany odpowiedni regulamin stosowania vote bana i odpowiednio zamieszczony w nim podpunkt "Kary za nadużywanie" w postaci banów na jakiś okres czasowy dla nauczki.
Np mamy taką sytuację została zbanowana niewinna osoba wiadomo 30 min czy 1h to nie wieczność można wytrzymać ale przez ten czas owy zbanowany niewinny ludzik wchodzi na forum i pisze dajmy na to skargę że został zbanowany za czitowanie pisze godzinę datę i później ktoś na forum przegląda loga czy coś w tym stylu i wyłapuje grupkę osób które przyczyniły się do tego bana i wobec nich będzie pociągana odpowiedzialność za to zbanowanie.
Chciałbym również aby w regulaminie do vote ban była adnotacja że można banować wyłącznie perfidne czity takie jak aim a co do wh to musi być widać ewidentnie że koleś celuje przez ścianę i przemieszcza celownikiem tam gdzie gracz się porusza. Tylko dla takich wariantów bym widział ten plugin na serwerze. No i oczywiście to co wspominałem wcześniej czyli banując czita jednocześnie grópa osób banujących jest zobowiązana do upewnienia się ze aby na pewno dany osobnik posiada takie wspomagacze jak pisałem wcześniej i zarazem w razie pomyłki a bardziej tu jest na miejscu celowe banowanie kogoś jest zobowiązana do poniesienia kary o której byłą by mowa w regulaminie.
I wtedy takie przypadki jak tak pisaliście wcześniej o banowaniu niewinnych zostały by wykluczone bo dało by się ban np na 2 dni osobom co na jaja sobie kogoś zbanowały i tyle a jak by to nie pomogło to druga kara byłą by dłuższa.
Tak bym to widział!!! |
|
 |
|
|