Oto nowy i świeży reupload instalek CSS i CS 1.6 (oraz ich wersji portable), dodatkowo większość patchy do CS 1.6 i v17,v18 do CSS
Paczki są bez haseł!
Przeskanowane przez Kaspersky Anti Virus 2010.
NIE gwarantuje poprawnego działania tych instalacji, bo nie są one mojego autorstwa!
Oto nowy i świeży reupload instalek CSS i CS 1.6 (oraz ich wersji portable), dodatkowo większość patchy do CS 1.6 i v17,v18 do CSS
Paczki są bez haseł!
Przeskanowane przez Kaspersky Anti Virus 2010.
NIE gwarantuje poprawnego działania tych instalacji, bo nie są one mojego autorstwa!
Instalki
Counter-Strike 1.6 + v32
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
a więc tak, korzystam z nonsteamowej wersji cs 1.6 nowa era pobranego z tych linków. chciałbym zainstalować na nim steam ale nie wiem jak. proszę o podpowiedź..
Określ się dokładniej co miałeś na myśli mówiąc "chciałbym zainstalować na niej steam" ? Jeżeli chodzi Ci o modele, dzwięki itp. to skopiuj foldery: models, sounds, sprites które standardowo znajduja się w: C:\Program Files\ Valve\ Counter Strike lub Cstrike Polish.
Zainstaluj steam i podmień te foldery w: C:\Program Files\ Steam \ steamapps\ nazwa konta\ Counter Strike\ Cstrike polish. Oczywiście do instalacji Counter Strika przez Steam potrzebujesz chociaż CD-Key'a, którego można kupić za 14zł.
Jeśli oczywiścię o to chodzi, no a jeśli nie to sprecyzuj swoje pytanie. Pozdrawiam
no ja bym wolał aby przez wersje nowa era laczyc sie z gra, modele swoja droga ale grafika tam jest mocniejsza i mozliwosc ustawienia dzwieku wielokanalowego