Zamknięty przez: nemore 2008-04-06, 16:07 |
Co zrobić z GB? |
| Odbanować GB i pozwolić mu grac?Wiadome bez admina Już |
| Tak |
|
70% |
[ 14 ] |
| Nie |
|
30% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2008-04-04, 02:06 Co zrobić z GB?
|
|
|
Wiec tak udzelcie sie na ankiecie
warunek : nie ebdzie gral na hakach
co mnie do tego sklonilo?:
albo łże albo mówi prawde. sami ocencie .demka same za siebie mówią. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Was?
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 05:35 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
Powiem tak bo juz poraz kolejny mowie wam ze ja tego co on tam mial aima czy Bog wie co on tam mial zlapaliscie go ok za to dostanie po ryju.wierzcie czy nie ja juz pisac nie bede i sie tlumaczyl ze ja tego nie mialem nie uzywalem tego na lidze wykazalo ze nie mialem bo gralem czysto na serwerze tak samo a ze mam skur syna w rodzinie ktory mi taki wal odplacil to mu nie podaruje decyzja nalezy do was ja pogodze sie z wasza decyzja przyjme ja z pokora. Tak czy siak Tomek Programer Drago Kompot Adas Gibon oraz WujekBuch to sa zajebisci ziomki byc moze jeden z nich mi wierzy bo mnie znaja jak sie zachowuje na serwie.A i jeszcze jedno bo moze takie cos moglo sie zdarzyc ze ten chu... z rodzinki mojej mogl bany postawiac za nic takze Tomek wez posprawdzaj co i jak.
No i przepraszam za taka sytulacje ktora wynikla
Trzymajcie sie
Cu |
|
|
 |
Użytkownik
pROgAMER
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 05:51 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
napisz tak
1. mozna mu dac jak najbardzij szanse czemu nie nikt naprawde niewie jak było
2. dlaczego dajesz bratu grac na konicie gdze miles admina ?
3. ta sytuacja ciagnie sie odawna ( twoj zekomy brat gral a ciekawe skad mial haxy mosiales je miec na kompie
4. ja wyraze zgode zebys mógł grac bo kazdy powinien dostac ostatnia szans i ja ci jej na dzin dzisiejdzy nie odbiore |
|
|
|
 |
Użytkownik
SanKen
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | SanKen_90 |
|
|
|
|
 |
Użytkownik
kornik_87
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Nick w Grze: K0rn!K
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 10:30 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
| to samo co sanken |
|
 |
Użytkownik
Szigi
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 10:39 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
hahaha żałosne jest to co tu sie dzieje koles napiera na czitach i pozniej sie glupio tlumaczy a wy sie zastanawiacie czy moze grac omg hahahaha |
|
|
 |
Użytkownik
kornik_87
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 10:49 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
| dokładnie czit to czit nad czym tu sie zastanawiac. Kazdy moze sobie taką scieme walnać |
|
 |
Użytkownik
Was?
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 12:41 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
programer czy musze jeszcze raz to pisac?
Pisze ze poprostu ze siedzial obok mnie raz i musial popatrzec na haslo albo w logi popatrzyl nie wiem do dnia dzisiejszego sie nie dowiedzialem. wy odrazu szigi kronik i sanken dla mnie to powiem wam tyle zobaczymy jak wy stracicie admina zobaczymy czy bedziecie zalowac ze ktos wam haslo pod walil i gral na haxy bedzie tak samo jak ja bedziecie sie tlumaczyc a ja juz powiedzialem wiecej nie bede ! kto mnie zna to mi uwierzy w to co mowie a kto jest wrogiem to gada tak zeby mnie zniszczyc.pro czy ty nie rozumiesz ze on mial adma juz ma 16 lat i w csie jest obcykany wie co i jak ale skad wizol te jebane programy to nie wiem bo nawet ja szukam w rejestrze i ich nie ma tak jak by nie bylo nic istalowane nic sciagane ! :sad: :sad: :sad:
[ Dodano: Pią Kwi 04, 2008 1:52 pm ]
powiem tak pier**** to nie bede gral wszystko na mnie jest a k**** mowie ze ja nie mialem juz tego ch** z tym adminem pier**** to...
a teraz szczera prawda:
Kronik - wh
Pepis wh anty flesz
Wacu wh
Kuzi wh
i wiem dobrze o tym ze maja
nara all |
|
|
 |
Użytkownik
draggero
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | draggero |
#
Wysłany: 2008-04-04, 12:54 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
Was?, 1 warunek przyślesz nam foto pobitego kuzyna ^^ możemy mu dać pograć . I prośba nemore do Ciebie każdemu daj inne hasło bo każdy admin ma to samo i mogą sie podszywać a widzisz co się teraz dzieje |
|
 |
Użytkownik
Was?
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 12:58 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
dlatego k**** widzicie ... ja cierpie...bez sens... dlatego wlasnie nie mam ... nie wiem nie tylko pewnie ten kretyn gral pewnie ktos jeszcze jak takie sama hasla sa....
Powiem wam tyle:
Gibon dostaje szanse
Topek tak samo
inni tak samo
a na mnie sie uparliscie i mi nie wierzycie i wniosek pierdolone uklady taki jeden wniosek znajomosci znajomoscia ! topek dawno nie powinien miec admina za to jak sie zachowuje gibon tak samo ale co maja
zegnam wiecej sie nie bede wypowiadal bo dla mnie to juz jest wkurzajace i smieszne !
[ Dodano: Pią Kwi 04, 2008 1:59 pm ]
sprawiedliwosc jest taka jak w polsce masz uklady to przejdziesz dalej ! a ze ja nie mam to nie wierzycie mi ! |
|
|
 |
Użytkownik
Ben
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 13:24 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
Sorka że sie wtrącam, ale wypowiem sie co myśle...
Hmm.... Jak ja SIĘ PYTAM czy admin ma wh bo sam włącze żeby sprawdzic to od razu dostaje bana perma za to że sie pytam.
Ale tak wrócę do sprawy. Miałem kiedys prawie identyczną sytuacje na serverze obecnie steamowym - Częstochowa -. Był u mnei kuzyn na pare dni bawił sie wyzywał itp i dostałem bana na server na steama, Sprawa trwała długoo. Całe ferie i dłużej. Ale udało mi się przekonać adminów że to nie ja grałem. Ja jestem specyficzny bo dużo gadam w grze mam swoej teksty itp i kazdy wiedział że to nie ja grałem i udało mi się. Ja myślę że Gb powinen dostać 2 szanse ponieważ mi osobiście fajnie się z nim gra i rozmawia. I każdemu warto dać szanse. Tylko w sumie jest też z drugiej strony problem że każdy bedzie tak robił więc zakończmy szybko temat. Dajcie mu 2 szanse i poprostu zróbcie tak że on będzie miał inne hasło i on tylko będzie je znał i jeśli będzie podejrzenie czita to demko i ban perm. I temat szybko do kosza żeby lamki z banem nie czytały
Pozdrawiam nie ma co sie bulwersować każdy wyraża swoje zdanie i panuje pełna demkoracja. Pzdr
Ps. Moim zdaniem admini niektórzy mają czity. może nei zawsze ale mają na bank. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Was?
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 13:35 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
ben to nie jest tak proste widzisz gadalem z jednym adminem juz i on to samo mi powiedzial ze zasluguje na szanse bo wie ze ja tego nie robilem sam chcialem zeby byl anty cheat sam prosilem tomka zeby wrzucil a teraz na mnie sie odbilo. takie zycie poprostu ben ty skad jestes? konin to kolo czestochowy? a co adminow wiem ze maja ale tak dluzej byc nie moze ci co maja adma to maja i wh i do tej pory nikt ich nie przyczajil.
widzsz ben ten admin co ci dal bana to kretyn bo nie czytal widocznie regulaminu wiec po co mu admin jak nie uznaje porzadku "admin dla gracza nie gracz dla admina" :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
[ Dodano: Pią Kwi 04, 2008 2:40 pm ]
dla mnie temat jest zamkniety ci co mnie znaja choc lubia uwierza mi w prawde i wiedza jak jest a ci ktorzy sa moimi wrogami robia tak zeby mnie zniszczyc...
mozecie robic co chcecie ja wnioskuje tak prawdziwi przyjaciel nie uwierzy w zadne bzdudy bo przyjazn nie zna granic |
|
|
 |
Użytkownik
kornik_87
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 14:22 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
| zakonczcie to juz bo :lol: tyle z mojej strony |
|
 |
Użytkownik
Was?
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 14:28 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
dla mnie to ty jestes smieszny bo tylko masz admina dzieki nemore bo jestes kumplem jego a kumplowi nie odbierze chyba nie |
|
|
 |
Użytkownik
kornik_87
Informacje
|
#
Wysłany: 2008-04-04, 15:10 Odp: Co zrobić z GB?
|
|
|
no i dlatego że jestem w tej sieci i chwilke w tą gre gram a czemu ma mi odbierac jeszcze nic nie przeskrobałem :razz: |
|
 |
|
|