Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Serwery Uszatek » Uszatek[FFA] » [FFA] Sprawy dotyczace serwera » co sie dzieje ??

Tagi tematu: co dzieje sie

Zamknięty przez: Szczota
2009-11-01, 10:55
co sie dzieje ??
Autor Wiadomość
Użytkownik
stympic
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje
Steam::
zajebali mi

Nick w Grze:
stympic

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 11:48   co sie dzieje ??

Moze mi powidziec ktos co to za koles co bana od niego dostalem

Cz@rny albo asd i gra na steam STEAM: STEAM_0:0:25445354

Pan ma nie rowno pod sufitem chyba klocil sie przez cala mape ze squnem, podobno jakis kolega WB. I nie wiem skad koles ma wszystkie flagi na serwerze. Chcial bym zeby ktos sprawdzil logi od godziny 11.50 dzis.

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2009-10-31, 12:04   Odp: co sie dzieje ??

stympic, koles widzisz w tymmomencie k**** pokazujesz sie jako osoba nie dotykalna steam id wycignelem nie wiem skad z palca? skoro nikt nie gral na steamie. asd to ja ralem na lapku obok czarny na stacjonarce gralem na nsie czailem w stacjonarke i perf walilem przez sciany myslalem ze dacie bana ale nic :] zaczalem troche bluzgac z igorro gadalismy zartem na temat gowna i ze nim jeson smial ja tez, a ty wjables i bana na podstawie przeczytanego slwa " ze ty jests gownem" takie ylo twoje myslanie, wszedlem zeby sprawdzicwasza reakce i kompetencje, ty i balc jestescie osobami nie odpowiednimi n pozycje admina, a blac wjechal i prote wjechalem mu ty nagle poczules sie niedotykalny wjebales mi bana, black mi pisze ze reygnuje bo jakis czlowiek wjecha czloweik adm, i czuje sie nie winny k**** jak nie winny???!!!!!!! k**** mac, wjechal mi do huja logi mam. k**** mac robicie z siebie debili k**** idotó nisko inteligentne meskie blondynki ;/ k**** mac robicie z sebie idiotów i pokazaliscie ze jako aini jestescie ne tykalni, dalem bana siw dalem ozzy dalem Bl nie plakali jak ty dalem za obraze dalem za lamanie nie plakali a ty zaraz po banie post i uwier czekasz z banem 12 h. nie popuszcze jestes nie kompetentny. Sprawdzalem was
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2009-10-31, 12:05   Odp: co sie dzieje ??

ps. klawize mi sie mylą
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
stympic

Informacje
zajebali mi

Nick w Grze:
stympic

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 12:16   Odp: co sie dzieje ??

to ty jakis pojebany jestes, jezeli twoje sprawdzenie polega na tym zeby kazdego prowokowac i walic w chuja to wal innych. Ja moge czekac mi to nie przeszkadza. Tyle razy opierdalasz brata a gdy sqn zwrocil mu uwage to miale do niego sapy.

rutek zapytal sie kto to czarny ja odpowiedzialem ze jakis debil al mialem do tego podstawy po tym co pisales

"(GRACZ) Cz@rNy:debil to twoj stary c**** zajebana "
"(GRACZ) asd:po co rodzice dali czy zycie"

"*DEAD* Igorro : rutek jaki pro,d

*DEAD* asd : eh

*DEAD* asd : ssij mi prosze

*DEAD* Igorro : mow tak do mnie

*DEAD* asd : c===8

*DEAD* asd : dajesz usami\

*DEAD* Igorro : lubie to !

*DEAD* asd : ustami

*DEAD* Igorro : lubie tak 1

*DEAD* Igorro : !

*DEAD* asd : a lubsz kal?

*DEAD* Igorro : Lubie!

*DEAD* asd : dawaj twarz sram gorac"

Kazdy admin gdyby zobaczyl taka rozowe dal by ci adma bo to raczej nie jest normalne zachowanie

Użytkownik
Black*SqN
Ranga: Mały troll

Informacje
Nick w Grze:
BlacK*SqN

#  Wysłany: 2009-10-31, 12:55   Odp: co sie dzieje ??

nemor co ty gadasz ci nie widzalem jak piszecie bo nie miaelm czasu gralem tylko co runde bo mam w domu bajzer a jesli mowisz ze nie jestem k**** odpowiedni na admina widizales na mnie jakas skrarge od poczatku jak adminem bylem nie wiec co ty mi pierdolisz ?? tutaj ze jestem nie odpowiedni daj spokoj a nie powiedzialem ze rezgynuje

a ty nemor wjechales mi na rodzine i myslisz jakas reakcje bym mial mialem siedziec cicho jak jeszcze to byl adm ?? jestem ciekaaw jak by ci wjechalli pfff i ja nie na daje na adma co ty odpierdlasz ze jedizesz mi po rodzinie nemor nie pierdol ze ja wjechalem bo nic nie powiedzialem na twoja rodzine !! !!! k**** !! wiec mi nie gadaj takich rzeczy od pcozatku mojego panowania jako admin nie bylo zadnej skargi wiec mi nie mow ze sie nie nadaje na admina !! !
Ostatnio zmieniony przez Black*SqN 2009-10-31, 12:59, w całości zmieniany 2 razy  

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2009-10-31, 12:59   Odp: co sie dzieje ??

stympic, ssiij i prosz bylo do canego :] ktory siedzial obok na stacjonarce igoor sie wtrail i zaczeł si prf zarty :] kolejna sparawa ktora wymaga wyjasnien: ten ban dales go przed cwhila z powodem byl ban : http://csnemore.pl/amxban...s.php?bid=21537 a jakwidzisz tego bana nie bylo. Lał cię że dałeś mu bana? jestm ciekaw ile jesce banów takich bdzie?
ps. sorry ale mam dość walenia w hja w życiu stąd też nie chce prwadzić tego gówna csN i prowadzić wielu innych spraw.

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2009-10-31, 13:08   Odp: co sie dzieje ??

Black*SqN, sorry k**** nie ogarze społeczny, ale wtryniłeś mi tekst na starego więc postępując zasadą "topka" vet za vet odpowiedziałem swoim tekstem, nie wjechałem ci dosłownie ale powiedziałem że frajersko postąpii twoi rodzice że cię spłodzili. Mało tego, napisałem ci chamsko : prowokuję cię, daj mi bana" zacząłeś mi dawać konkrety pod moim adresem typu frajer, lecz nie dales mi bana, po cyzm z zaczela si rozmowa z czarnym i ssaniem jak w/w stympicpoczym zeszlo na temat gowna, nagle banned, dalem ub wszedlem dalem stympicowi do zrozumienia ze daje bana na podstawe ostatniego slowa i nie kompeentny jest poczym dalej bana dstalem wszedlem dalej bana dostałem nastepnie daleł mubana ;]

Użytkownik
stympic

Informacje
zajebali mi

Nick w Grze:
stympic

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 13:15   Odp: co sie dzieje ??

http://csnemore.pl/amxban...s.php?bid=21080 prosze o to dowod ze koles mial juz bana i sam robilem mu ss wczesniej

Użytkownik
GeStOOO!
Ranga: Świeżak

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 14:10   Odp: co sie dzieje ??

panowie zla reakcja!! jezeli ktos komus jedzie po starych to czy to jest admin czy nie ban na minimumm 4 tygodnie!! a tomek chyba jest pijany?

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2009-10-31, 14:30   Odp: co sie dzieje ??

stympic, dales bana mu na podsawie nicku?Idiotyzm?

Użytkownik
Black*SqN
Ranga: Mały troll

Informacje
Nick w Grze:
BlacK*SqN

#  Wysłany: 2009-10-31, 14:46   Odp: co sie dzieje ??

nemore, w zadnym momecie cie nie wyzwalem po tym dopiero jak wjechales mi na rodzine a po za tym nie wyzwalem czy nawet nie doslownie ci nie pocislem na rodzine cos se ubzdurales a nie dalem bana poniewasz gadałem z adm i chcialem sie dowiedziec kto to a juz chcialem ci dac bana ale byles 1 dobra wyzwalem cie od frajera ale po tym jak wjechałeś mi na rodzinie jeśli masz zabrać mi adma zabierz mam na to wyjebane bo zle zrobiles wjerzdzajac mi na mate i ojca !! tyle mam do powiedzenia ogar spoleczny to moze ty jestes ale nie jak kazdemu by poscily by nerwy po tym co do mnie powiedzialas na dodatek admin

to bylo rozmowa na kanale admina wiec dlatego nie dalem bana tak szybko bo nie wiedzialem kto taki kozak chodz ci wjade na rodzine jak ty mi wjechales zobacyzmy k**** twoja reakcje ~!~~

tyle mam do powiedzenia rob co chcesz
Ostatnio zmieniony przez Black*SqN 2009-10-31, 14:50, w całości zmieniany 2 razy  

Użytkownik
Valath
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Valath

Nick w Grze:
Valath

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 16:19   Odp: co sie dzieje ??

nemore, najlepiej pokarz caly log z tego zajscia , bo tak to jeden mówi to , drugi tamto , a tak będzie wszystko jasne.

Użytkownik
stympic

Informacje
zajebali mi

Nick w Grze:
stympic

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 16:24   Odp: co sie dzieje ??

tylko moze ktos potraktowal by nemorea nie jako guru forum i serera tylko jako normalnego admina i gracza. Tak jak to opisal mp3 w temacie ze skaragmi johnnego. Logi chetnie mym zobaczyl jak wiekszosc

Użytkownik
Valath
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Valath

Nick w Grze:
Valath

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2009-10-31, 17:20   Odp: co sie dzieje ??

stympic, to jest moim zdaniem calkiem inna sytuacja.
stympic napisał/a:
tylko moze ktos potraktowal by nemore a nie jako guru forum i serera tylko jako normalnego admina i gracza.

Ale to jest jego forum i serwery , to tylko jego dobra wola, że kazał sobie dawać bana jak będzie łamał regulamin na serwerze, również dobrze mógł zakazać go banowania i robić rozpierduche na serwerze.

stympic napisał/a:
tylko moze ktos potraktowal by nemore a nie jako guru forum i serera tylko jako normalnego admina i gracza.

A dokladnie czego sie tycza te slowa?

Ostatnio zmieniony przez Valath 2009-10-31, 17:21, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
draggero

Informacje
draggero

#  Wysłany: 2009-10-31, 17:29   Odp: co sie dzieje ??

nie dużo rozumiem z tego tematu, ale jak dla mnei nemore postanowił sprawdzić waszą wytrzymałość i poprostu padliście jak wyjechał na starych wystarczyło wykickować. A wnioskując po tym
Cytat:
"(GRACZ) Cz@rNy:debil to twoj stary c**** zajebana "

to ktoś z was musiał wyzwać go od ciot.
Chyba, że bez niczego wypierdolił no to banik sie należy

Statystyki serwerów Uszatek sieci csNemore.pl (kliknij w Obrazek)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi