Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Forum Administracyjne » Info do adminów serwerów » Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Tagi tematu: chcialbym jednego na opinie pomyslu poznac temat wasza

Zamknięty przez: virus świrus
2010-12-30, 12:59
Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Czy robienie reklamy moze byc w obowiązkach adminów naszj sieci?
TAK
92%
 92%  [ 12 ]
NIE
7%
 7%  [ 1 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 13

Autor Wiadomość
Użytkownik
skorupiak
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
SKORUPIAK78

Nick w Grze:
skorupiak78

#  Wysłany: 2010-12-15, 12:46   Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Chciałbym tu poruszyć sprawę która według mnie jest ważna. Codziennie widujemy (ci którzy przeglądają forum) ile postów jest z reklamą serwerów innych sieci. Tutaj moja propozycja żeby do obowiązków Adminów była dodana comiesięczna reklama. Jaka ilość? Nie duża powiedzmy 10-20 reklam to by już Nemor ustalił. Dobrze wiecie że za adminów innych sieci trzeba płacić. Tutaj jest za free wiec 20 reklam to chyba nie jest dużo jak na cały miesiąc. Liczę że każdy z adminów się wypowie czy jest za czy nie.

Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA

Informacje
spierniczak

Nick w Grze:
spierdolinka spierniczak

Ostrzeżeń:
 5/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 12:51   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Myślę ze to niezły pomysł, przyniesie to dużą korzyść dla serwera w postaci ilości graczy, a jaki to problem zrobić pare reklam.

Użytkownik
Number One
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje
NumberOneWisnia

Nick w Grze:
Barcelonczyk

#  Wysłany: 2010-12-15, 12:52   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Zgadzam sie z Panem. To bardzo dobry pomysł . 10 reklam by wystarczylo

Użytkownik
pop

Informacje
nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!!

Nick w Grze:
pop

#  Wysłany: 2010-12-15, 12:53   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

ja jestem na TAK moim zdaniem dobry pomysl mysle ze reklam powinno byc 15 czyli co 2 dni jedna reklama ile jest adminow kolo 30? to 15x30 to by nam dawalo o ile dobrze licze 450 (O.o) reklam na miesiac wiec warto sie zastanowicnad tym bo moim zdaniem to pomoze naszej sieci ;)

Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll

Informacje
Ino_Dino

Nick w Grze:
Ino Dino

#  Wysłany: 2010-12-15, 13:22   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

No to ja sie też do tego przychylam :D serwer musi zyskać większą popularność wśród graczy więc jestem na TAK tak mi sie wydaje ze od 10 do 20 było by ok na miesiąc ale wiadomo nie ma sensu wpierdalanie po 10 reklam serwera na miesiac na jeden portal trzeba szykać innych....

Użytkownik
najarany
Ranga: Świeżak

Informacje

Ostrzeżeń:
 90/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 13:23   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

ja tez mysle ze to dobry pomysl rekalama jest dobra skorupiak mysli:))))

Użytkownik
najarany

Informacje

Ostrzeżeń:
 90/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 13:24   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

jestem na tak to dobry pomysl skorupiack mysli:)))

Użytkownik
0,7L Czystej

Informacje
Czystej07

Nick w Grze:
0,7L Czystej

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 13:28   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Jestem na TAK ale wg mnie na poczatek moze 5 reklam na miesiac a potem to zwiekszyc do przykladowcyh 15 czyli jak POP przypomnial co dwa dni jedna, przyniesie to slawe, nowych graczy i nowe czity serwerowi :D

Użytkownik
Kasztan

Informacje
Kasztanosky

Nick w Grze:
Kasztan

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 13:50   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

popieram pomysl ale odpadam, no musicie mnie zrozumiec.

Użytkownik
CIASTKO W D...
Ranga: Admin DD2

Informacje
TrzezwyInaczeJ

Nick w Grze:
puSSy^^wAgon.

Ostrzeżeń:
 36/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 13:52   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

No nawet good i idea. Tylko tzreba poczekac na reszte adminow co oni na to no i oczywiscie Nemora. Ale myśle ze pomysl sie spodoba i bedzie wdrożony w zycie. Pozdro wariaty!!!!

Z tym że ja podobnie jak kasztan.
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe

Użytkownik
Janex

Informacje
Nick w Grze:
Janex

#  Wysłany: 2010-12-15, 14:12   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Dla mnie kilkanaście reklam miesięcznie raczej nie byłoby problemem, także można to wprowadzić.

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-12-15, 14:13   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

nie rozumiem skoro popieracie to czemu ty ciastko i kasztan odpadacie? Bo wam się nie chce?Można poświęcić 10 minut gry na 10 minut wstawienia wzmianki o serwerach/forum na innych portalach/forach/wykop/twitter/youtube, jak i podczas odwiedzenia csn jako drugą zakładkę można otworzyć witrynę wymienionych jednostek
Kolejna sprawa a co z adminami którzy nie będą robić takich reklam?
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
qwerty/MMA

Informacje
-.-

Nick w Grze:
qwer7y# Hajt;]

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 14:56   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

myślę że admin off tak jak parówka :P pisała :D na innych forach się płaci tak więc dlaczego masz dawać admina darmozjadą ?:D Niech coś robią dla forum i serwerów oprócz pilnowania porządków na serwerze

a i jeszcze jedno proponuje dodać żeby składający podanie zrobił z 15-20 reklam :D

Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2010-12-15, 15:02   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Jak dla mnie to bardzo dobra idea i dobry pomysł , dawno nie czytałem tak ciekawego tematu, jest to dobry krok w promowaniu i w rozwoju CsN , a przecież o to chodzi . Myślę że osoby obdarowane statusem jak i zwykli gracze ( forumowicze ) mogli by się zaangażować w promocję CsN w ten sposób okazać miły gest w stronę sieci serwerów CsN .

Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator

Informacje
Gudalka

Nick w Grze:
Gudek

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:02   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

jestem ZA - ale... jak ktos obliczyl, ze 450 reklam miesiecznie... nie jestem pewien czy to nie za duzo... reklamy by sie wielokrotnie powtarzaly co miesiac w kazdej witrynie.... Byłby to jeden wielki SPAM na innych forach, co za tym idzie nasze raklamy od razu do kosza... bo z tego co widzialem na niektorych forach watek zatwierdzany jest najpierw przez moda, albo modzi kontrolują dział reklam....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi