Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Forum Administracyjne » Info do adminów serwerów » Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Tagi tematu: chcialbym jednego na opinie pomyslu poznac temat wasza

Zamknięty przez: virus świrus
2010-12-30, 12:59
Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Czy robienie reklamy moze byc w obowiązkach adminów naszj sieci?
TAK
92%
 92%  [ 12 ]
NIE
7%
 7%  [ 1 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 13

Autor Wiadomość
Użytkownik
skorupiak
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
SKORUPIAK78

Nick w Grze:
skorupiak78

#  Wysłany: 2010-12-15, 15:03   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

ja dalem pomysl i nie chce do niczego zmuszac. Dalem vote po to tylko zeby znac wasza opinie. Co do adminów którzy by reklamy nie robili to nie wiem. na dzien dzisiejszy nie myslalem o tym.

Użytkownik
qwerty/MMA
Ranga: Świeżak

Informacje
-.-

Nick w Grze:
qwer7y# Hajt;]

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:07   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

GuDeK napisał/a:
jestem ZA - ale... jak ktos obliczyl, ze 450 reklam miesiecznie... nie jestem pewien czy to nie za duzo... reklamy by sie wielokrotnie powtarzaly co miesiac w kazdej witrynie.... Byłby to jeden wielki SPAM na innych forach, co za tym idzie nasze raklamy od razu do kosza... bo z tego co widzialem na niektorych forach watek zatwierdzany jest najpierw przez moda, albo modzi kontrolują dział reklam....

GuDek ale nie musimy promować tego np na forach związanych z cs-em możemy np: na nk i faceebook czy jakoś tak i na gg w opisach :P są też wykopy i te inne :D

Użytkownik
Zimuś

Informacje
zimol_92

#  Wysłany: 2010-12-15, 15:10   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

ale bez przesady że 15 reklam miesięcznie od admina , zauważcie że mamy np 20 adminów ffa i 20 adminów bf2 = 40 reklam.
weźcię pod uwagę też to , że więcej niż jedna reklama serwerowni jest automatycznie usuwana przez moderatorów, więc trochę nie halo, poprostu praca będzie na marne. moim zdaniem można by stworzyć zespół , który będzie odświeżał codziennie temat z reklamą serweru, np : Super atmosfera, zapraszam. Ludzie którzy widzą więcej niż jeden post w temacie o reklamie serwera, chętniej do niego zaglądają.
Aby taki pomysł jak mój wypalił , musi być jeden temat z aktualną liczbą serwerów i aktualnym rozkładem forum, tzn wszystkie aktualnosci itd.
następnie , zbieramy 10 osób które wymieniają się, i jeden jednego dnia odświeży , drugi drugiego, trzeci następnego itd.
Można wziąć wiecej ludzi i odświeżać temat po 2 osoby na dzień , co przyniesie więcej wpisów i zaglądnięć do naszego tematu.

jeśli chodzi pomysł skorupiaka, moim zdaniem jest to zły pomysł , obciążacie adminów kolejnym zadaniem, nie twierdze że nie można, ale admin musi być w ciągu tygodnia przypuśćmy 16h na serwerze, a będzie 15 i jego wymówką będzie zapewne - reklamowałem. Myślę że stworzenie 'zespołu' reklamującego było by lepszym rozwiązaniem ;] .

Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator

Informacje
Gudalka

Nick w Grze:
Gudek

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:13   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Zimuś napisał/a:
ale bez przesady że 15 reklam miesięcznie od admina , zauważcie że mamy np 20 adminów ffa i 20 adminów bf2 = 40 reklam.
weźcię pod uwagę też to , że więcej niż jedna reklama serwerowni jest automatycznie usuwana przez moderatorów, więc trochę nie halo, poprostu praca będzie na marne. moim zdaniem można by stworzyć zespół , który będzie odświeżał codziennie temat z reklamą serweru, np : Super atmosfera, zapraszam. Ludzie którzy widzą więcej niż jeden post w temacie o reklamie serwera, chętniej do niego zaglądają.
Aby taki pomysł jak mój wypalił , musi być jeden temat z aktualną liczbą serwerów i aktualnym rozkładem forum, tzn wszystkie aktualnosci itd.
następnie , zbieramy 10 osób które wymieniają się, i jeden jednego dnia odświeży , drugi drugiego, trzeci następnego itd.
Można wziąć wiecej ludzi i odświeżać temat po 2 osoby na dzień , co przyniesie więcej wpisów i zaglądnięć do naszego tematu.

jeśli chodzi pomysł skorupiaka, moim zdaniem jest to zły pomysł , obciążacie adminów kolejnym zadaniem, nie twierdze że nie można, ale admin musi być w ciągu tygodnia przypuśćmy 16h na serwerze, a będzie 15 i jego wymówką będzie zapewne - reklamowałem. Myślę że stworzenie 'zespołu' reklamującego było by lepszym rozwiązaniem ;] .

i to jest bardzo dobre rozwiazanie :) takie cos by bylo w 100% lepsze niz bezsensowne trzepanie raklam które i tak pojdą w odstawke

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:21   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Ja proponuje to zadanie przypisac osobom skladajacym podanie o Admina albo Slota.
Dla tych pierwszych bedzie to 15 reklam, dla drugich 10.

W podaniu napisane jest ze lepiej by bylo aby sie czyms wykazal, a nic nie stoi na przeszkodzi zeby tych reklam kandydat zrobil wiecej :)

Użytkownik
Bodex

Informacje
swojak1414

Nick w Grze:
Bodex

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:25   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Pomysł skorupiaka nie jest do konca zly. Rzucil zajebisty pomysl jak zyskac na znajomosci naszej sieci. Najlepiej skrytykowac a od siebie nie dac nic! Wiecej szacunku. Mozna wyrazic swoja opinie na podany temat(dlatego własnie to vote) lub cos dodac ciekawego od siebie. Wspolnymi silami zrobimy wiecej. Nie ma co zniechecac pomyslodawcow. Grzesiek super pomysl choc mozna go jakos zmodernizowac cos na podstawie grupy osob odpowiedzialnych za reklame tak jak napisal zima. Tylko niech to beda osoby ktore maja pojecie na dany temat i gospodaruja duza iloscia wolnego czasu. Niech to bedzie moze robione z dobrych checi a nie z przymusu ;)

dzieki skorupiak

Pozdrawiam bodex

Użytkownik
milok

Informacje
Nick w Grze:
MusicMan

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:36   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

ja może trochę co innego powiem, oczywiscie jestem na tak, ale jak juz koledzy zauwazyli 250 reklam miesiecznie troche za duzo:D
Proponował bym aby 1-2 osobom dac za zadanie zakladania nowego tematu na stronach i wklejac linki do jakiegos tematu specjalne zalozonego, a restzaq miala by obowiazek zerkac w tematy i odswierzac zgodnie z zasadami danego forum a do tego mozna by zrobic to wymienne na np. opis na gg jak juz ktos zauwazyl:) ale na jeszcze inne osoby - ja np. na jednym z forów mam ponad 1000 sensownych postow, forum duze wiec stopke duzo osob czyta dziennie - tak reklama w stopce tez nie jest zła. Jesli pomysl przejdzie jestem wstanie sie tym zajać:)

Pzdr.,

Użytkownik
qwerty/MMA
Ranga: Świeżak

Informacje
-.-

Nick w Grze:
qwer7y# Hajt;]

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 15:46   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Co do tych Offtopów na innym serwerze zobaczcie ile Holy skill robi reklamy na naszym forum i nikomu to nie przeszkadza

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-12-15, 17:27   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Virus dobrze mówi że osoba ubiegająca sie o status admina powinna da reklamę przynajmniej na tych 10 popularnych forach albo innych portalach.
Zima dał również bardzo dobry pomysł bo można coś takiego zrobic, ale i skorupiak dobrze powiedział.. Z tym że może nie 10-15 reklam ale chociaż te 5 reklam w ciągu miesiaca( moim zdaniem to nawet nie pokazało by wiekszego zmeczenia ) . Osoby ktore zajmowaly by sie reklamą taka jak zima mowil byly by odpowiedzialne np za Aktualizacje reklamy serwerow i systematyczne podbijanie tematow czy tez komentowanie.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
Igorro
Ranga: Mały troll

Informacje
jerzyxd93

Nick w Grze:
Igorro

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-15, 21:39   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

powiedzmy ze jestem za jednak ze nie wiem na czym polega robienie tych reklam. wyjasnij mi ktos na prv :)

rejestrujcie sie :http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=61666
gra przegladarkowa :D

Użytkownik
Bodex

Informacje
swojak1414

Nick w Grze:
Bodex

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-16, 07:19   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

Ja wsrod takich reklam tez jestem zielony. Ale w "kupie" siła i napewno ktos pomoze:D

Użytkownik
Zimuś

Informacje
zimol_92

#  Wysłany: 2010-12-16, 08:45   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

qwerty/MMA napisał/a:
ile Holy skill robi reklamy na naszym forum i nikomu to nie przeszkadza
bo moderatorzy nie usuwają podwojonych tematów, to jest wina. bo gdyby tematy były usuwane, jestem pewien że użytkownicy pisali by do moderatora z prośbą np. usunięcia starego tematu poniewaaż chciałbyś uatkualnić. po takiej prośbie w 90% przypadków moderator to zrobi.

Użytkownik
CIASTKO W D...

Informacje
TrzezwyInaczeJ

Nick w Grze:
puSSy^^wAgon.

Ostrzeżeń:
 36/70/100
 #  Wysłany: 2010-12-16, 16:57   Odp: Chciałbym poznać waszą opinie na temat jednego pomysłu :D

No 5 reklam miesiecznie na admina to bardzo rozsądna liczba:).
Kazdy admin po 5 reklam i bedzie gitara.
To mysle ze kazdy z nas jest w stanie wykonac.

I ja tez zbytnio nie wiem ocb w robienu tych reklam ale jak kto napisze co i jak to chetnie rozreklamuje
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi