Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle 2010-05-10, 13:27 |
brak adminow na ffa |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | TrzezwyInaczeJ |
Nick w Grze: puSSy^^wAgon.
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 07:37 brak adminow na ffa
|
|
|
Panowie ku...wa mac odjebaliscie numer z niespodzianka i teraz ku...wa admin na serwerze spotkac to graniczy niekiedy z cudem. Teraz to haxy sie mnoza i bezkarnei graja na serwerze, wiec nie mowcie ze zrobiliscie to dla dobra serwera bo ku..wa jest wrecz odwrot
Zrobcie jesczez ze dwie niespodzianki to bedziecie w tzrech siedziec i ogarniac wszstko i napewno bedzie lepiej.
Oby tak dalej kochana administracjo 1:0 dla was
ciurek:
:Jak jakis admin sie tutaj do SRODY NIE DOPISZE lub ci co sie dopisali nie beda spelniac kryteri to osobiscie za przeproszeniem go WYJEBIE ! Czy Best Friends czy nie znajomy jeden kit"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NIE ZARTUJ SOBIE OK??
POJECHALES BO BANDZIE TERAZ LADNIE. LEPIEJ ZASTANOW SIE DWA RAZY CO MASZ ZAMIAR NAPISAC OK?? |
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe
 |
| Ostatnio zmieniony przez CIASTKO W D... 2010-05-08, 07:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Steam::  | Jest Bardzo Zle |
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
#
Wysłany: 2010-05-08, 07:56 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
ty pusy masz jakis zal ze co wyjebany zostales? hmm ? boli cie to poprostu slepa uliczka koniec gry. skoro tniecie w chuja wy nawet sie nie interesowaliscie forum od kiedy zabrane zostaly adminy to wielkie oburzenie wielki zal rozpacz poprostu wziasc zyletke i sie pociac nie ? ja wole admina 1 ogara ktory siedzi na forum i na serwie niz tego co sie opierdala w tym momencie mowie o Tobie pusy i nie miej do mnie jakis pretensji czy do kogokolwiek poprostu sami sobie tego bigosu najebaliscie wiec teraz do kogo ? do kogo te pieprzone pretensje ? ze nie macie adminow do nas ? czy do kogos innego? ja uwazam ze istnieje kompromis tylko jesli oboje strony chca tego samego;] chcesz wrocic na posade? TO ZACZNIJ COS k**** ROBIC A NIE PRETENSJE MASZ !
btw od wsiura sie odczep |
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 07:58 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| teraz tez prosze admina kookego o zejscie na specta bo widze jak mati perfidnie napierdala na wh ...nic-olewka. W takim razie dziekuje za taka grupe adminow... Co z tego jak sa jak nic nie robia - PODKRESLAM - NIE WSZYSCY ! Kurde panowie ja wiem ze bylem zlym adminem ale jak mnie proszono o oblukanie typa to to wykonywalem! |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 07:59 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
Pokaż mi w moim poscie jedno zdanie z ktorego wynika że mam pretensje
Nie widzisz o co mi chodzi???Popatrz nawet na amxbans teraz ile jest banow a zobacz ile było kiedys. I nie pisz mi ze goscie tak ogarniaja ze haxy sie boja grac |
 |
| Ostatnio zmieniony przez CIASTKO W D... 2010-05-08, 08:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
7days
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:02 wtf?
|
|
|
Dokładnie ukosz mówi .... Wyjebaliscie tych adminów którzy najczesciej siedzieli na servie i bardzo czesto banowali ale z drugiej strony mniej przebywali na forum.... i tylko dlatego stracili adma .... wiec WTF ? |
|
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:16 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
JBZ: wielkie oburzenie wielki zal rozpacz poprostu wziasc zyletke i sie pociac nie ?
Dla mnie admin ffa nie jest całym zyciem jak dla ciebie zebym miał sie ciac zyletkami zaraz |
 |
| Ostatnio zmieniony przez CIASTKO W D... 2010-05-08, 08:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Szczota
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | szczota |
Nick w Grze: szczota
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:17 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
Chłopaki Spokojnie !Bez nerwów wiem ze was wkurza ze adminów nie ma. Dlatego uważam ze Dobry Admin to taki który przebywa na forum i w grze i jak nie ma innego admina pilnuje porządku. Gralem na FFA nie raz i nie chce zeby ktos mnie o cos posadzał ale naprawde widziałem adminów nie ogarów ktorzy tylko sie opierdalaja, mysla ze maja adma to moga robic wszystko.
Ale jako gracze musimy tez zrozumieć ze nawet najlepszy admin ma swoje życie i nie będzie ciągle na serwerze. A jezeli jest 5 adminow na serwerze i nie ogarniaja to takim adminom trzeba dziekowac.
szczota
Wiem napisalem to tak zle ale pisze na kacu przybyk
ps. Napisze post o przywrocenie adma.Ale niewiem co wyjdzie |
KaÂżdy ponad kaÂżdym – skurwysyn - innego traktuje jakby byÂł niczym, wszyscy najmÂądrzejsi – jebani - myÂślÂą chyba, Âże sÂą wybraĂącami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejÂście brak mi s³ów. |
|
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:20 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| Jest Bardzo Zle napisał/a: | ja wole admina 1 ogara ktory siedzi na forum i na serwie niz tego co sie opierdala w tym momencie mowie o Tobie pusy i
btw od wsiura sie odczep |
POKAZ MI TEGO ADMINA BEZ OBRAZY DLA INNYCH ADMINOW |
 |
| Ostatnio zmieniony przez CIASTKO W D... 2010-05-08, 08:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Użytkownik
VooDoo16
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:22 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| Sugerujecie że gdy było więcej banów było lepiej?? Polowa z tych banów jest nie słuszna. Większości nie chce się kłócić na forum że są nie winni. A nawet jeśli nie ma admina to nie możecie się z nim skontaktować?? piszecie do moda j@ oni od razu bez wchodzenia na serwer mogą dać bana. A jeśli nie chcecie im truć gitary to piszcie do normalnego admina żeby wbił. Nigdy nikogo nie olałem gdy miał do mnie prośbę żeby kogoś sprawdzić. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 08:30 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| Nie o to mi chodzi ze jak by było banow wiecej to było by lepiej. Chodzi o to ze po samej liczbie banow widac jak czesto admini sa na serwerze. tak jak np dzis gralismy to nie było ani jednego |
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Number One
Informacje
Steam::  | NumberOneWisnia |
Nick w Grze: Barcelonczyk
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 09:08 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| Pussy wez sie zastanow.. Admin musi byc 24/7 na serwie?..... Czy musi wstawac specjalnie o 6 rano zeby isc grac w csa i trzymac w serwa porzadku?...Jest sobota weekend , I czym sie dziwic ze kogos nie ma... moze mial ciezki tydzien i teraz odpoczywa?... np. Ja dopiero wstalem i co ? Zycie admina nie opiera sie wylacznie na grze w csa ...Jeden moze zagrac o tej godzinie , drugi o tej i to zazwyczaj nie zalezy od nich tylko wbijaja jak maja wolny czas...nawet jak by bylo z 30 adminow to myslisz ze na serwerze bylby admin 24/7 . Na FFa nie jest tak zle z adminami jeszcze. Na bf2 jest nas 6 i tu jest dopiero ciezko... Czesto pisza mi na gg ze jest hax i zebym wszedl .... Wiec Pussy nie narzekaj bo raz na kilka dni sie zdarzy ze nie ma admina na serwerze i juz "o jezuu ale administracja".. |
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 09:24 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| Uwierz mi ze jak bym sie z tym raz spotak tylko to nie było by tematu. Ja nie mowie ze ktos ma siedziec tyle czy tyle, NIE interesuje mnie kto ile siedzi tylko skoro administaracja stwierdzila przez post niepodzianke ze serwerowi nie sa potzrbi tac czy inni admini to niech Ci ktorzy zostali oganiaja serwer, bo sie robi co badz |
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-05-08, 10:26 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
CIASTKO W D..., żegnasz się z tym nickiem na forum czemu?
Na forum jesteś tylko userem nie dziele sobie ludzi na przyjaciół tutaj, zachowajmy się jak byśmy byli tutaj obcy sobie i tak właśnie postępujesz wbrew regułom:
| Cytat: | | Oby tak dalej kochana administracjo 1:0 dla was |
To administracja podejmuje decyzje, jeżeli uważasz ze to źle od tego masz odpowiedni dział, albo załóż własne forum i odczujesz to na własnej krwii jak to jest , jak to wygląda.
| Cytat: | | mowcie ze zrobiliscie to dla dobra serwera bo ku..wa jest wrecz odwrot | jesteś idiotą? czy coś odrazu wszystko się stało? mamy odrazu wszystko zmieniać bo ty jako jedyny Admin piszesz takie zażalenie tylko pod wpływem tego że straciłeś admina i nie możesz się o niego starać przez pewien okres? nie mów że nie.
Narzekacie że admini nic nie robią?? A ile klepane było zrób demko albo coś?? nie nie zrobicie bo twierdzicie ze konficie, to po ch** takie tematy jak te? Z pierdoleniem że to dla dobra serwera
Schiza tobie też żal że adma nie dostaniesz narazie, trudno odczekałeś kare ale i odczekasz okres w którym nie możesz starać się o admina i przestań spamować moim w spół administratorom na priw, bo powoli tracę do ciebie cierpliwość.
Kolejna sprawa, ile razy ostatnio byłem na fejku bardzo mało czitów grało, tylko w koło było pierdolenie przez zbuntowanych nonsteamowców |aaaa czit, admin banuj.."
Szpunt, twój post nie ma najmniejszego ani największego sensu |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-08, 10:43 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
Wiesz tak jak napisałem cs nie jest dla mnie całym zyciem i idiota nie jestem.
Skoro robicie takie kroki w ktorych wyrzucacie adminow to musicie sie liczyc z tym ze wczeniej czy pozniej ktos npisze taki post. Juz zlatan o tym wspominał.
Moze ktos inny nie miał oddwagi. A co do ponownego straania sie o admina
[quote="nemore"]
Jesli do 23:59 dnia 14 Kwietnia 2010 jakis admin sie nie zglosi zostaje zawieszony na 3dni:)
Z kazdym kolejnym dniem opoznienia zostaje kara przedluzana o kolejne 3 dni )
To z tego co pisze kazdemu kto tam sie wpisał wczeniej czy pozniej zostanie oddany admin po odczekani kary
[ Dodano: 2010-05-08, 12:46 ]
I nie pisze tego pod wplywem jak Ty to okreslasz ze stacilem adma, jak bym chciał to zrobic to bym zrobil zaraz po tym jak to sie stało to po pierwsze a po drugie jak odbieracie wszystkim to odbierajcie wszystkim, innych promujecie a drugich dyskryminujecie |
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Krecik
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Krecik |
Nick w Grze: Krecik
#
Wysłany: 2010-05-08, 11:09 Odp: brak adminow na ffa
|
|
|
| CIASTKO W D..., jest teraz rekrutacja i "dziury" po wywalonych adminach zostaną załatane. Teraz dostał Petros admina, który gra bardzo często. Ode mnie tyle ! |
|
 |
|
|