Zamknięty przez: virus świrus 2010-12-14, 17:23 |
Amxbans |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-12-03, 20:33 Amxbans
|
|
|
| Witam, jak sami widzicie ostatnio są problemy z amxbansem sprawa się ma tak że często dochodzi do takich momentów że amxbans nie trybi z serwerem a także wersja obecna amxbans jest kompletnie nie stabilna, do czego zmierzam zachodzi potrzeba przeinstalowania amxbans na znacznie nowaszą wersje i stabilniejszą a co za tym idzie amxbans był by od nowa i ciezko by było obecne bany wgrać w nowa wersję, na chwile obecną można zrobić tak ze będziemy działać na nowej wersji amxbans ale w celu upewnienia się co do bana można bedzie skorzystać ze starej do czasu kiedy to by się wszystko nie ustabilizowało. Interesują mnie wasze opinie |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2010-12-03, 20:41 Odp: Amxbans
|
|
|
Ja jestem za. Będzie z tym troche roboty , ale myślę , że się to przyda . A od kiedy to będzie wprawione w czyn? |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-12-03, 20:52 Odp: Amxbans
|
|
|
| czyli jesli dobrze rozumiem , wszyscy cziterzy beda mogli wejsc na serwer i trzeba bedzie ich od nowa banowac? czyli np taki Kazik aka cziter dostal bana kiedys za haki teraz bedzie mogl dalej wejsc i jesli bedzie mial inny nick bede musial sprawdzic ip albo dalej dac bana ss ? |
|
 |
Użytkownik
pop
Informacje
Steam::  | nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!! |
Nick w Grze: pop
|
#
Wysłany: 2010-12-03, 20:55 Odp: Amxbans
|
|
|
mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie w tej sytuacji... a co do banow mamy tutaj juz prawie 22 tysiace aktywnych banow z czego moze 1 tysiac a moze i nie to nie neo/steam i mysle ze serwery na tym cierpia bo dajmy na to ze jakis nowy gosc bedzie chcial wyskoczy mu masz bana sprawdz konsole nie wszyscy wiedza ze mozna sobie zmienic ip i grac a z reszta komus moze sie nie chciec i pojdzie na inna serwerownie... dlatego sadze ze to bedzie najlepsze rozwiazanie aaa i jeszcze jedno jakby sie dalo przeniesc zbanowane steamy na nowy amxbans bo jak wiadomo kilku graczy tu juz nie gra steamowych nawet paru widzialem na innych serwerowniach i juz maja pozmieniane nicki steam i w ogole nicki i ciezko bedzie dojsc czy ten to ten co mial bana na Usztku tyle z mojej strony do uslyszenia najprawdopodobniej w poniedzialek (tu zglaszam swoja nieobecnosc przy okazji mam zjazd i przez 2 dni bez kompa ) |
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2010-12-03, 21:16 Odp: Amxbans
|
|
|
| Steamy będzie pewnie można przenieść, jak nie automatycznie to ręcznie.. Otwarcie rury mogło by także wspomóc serwer w tym że wiecej ludzi miało by dostęp. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
KruQ
Informacje
Nick w Grze: KruQ
|
#
Wysłany: 2010-12-03, 22:40 Odp: Amxbans
|
|
|
Ja jestem zdecydowanie za zmianą, ktoś wróci na czitach to go wyłapiemy znowu, przy dobrej aktywności spokojnie zapobiegniemy jakiejś fali cziterów na serwerze A być może trochę nowych graczy przybędzie. |
|
 |
Użytkownik
skorupiak
Informacje
Steam::  | SKORUPIAK78 |
Nick w Grze: skorupiak78
|
#
Wysłany: 2010-12-04, 06:25 Odp: Amxbans
|
|
|
wgrywaj to nie ma na co czekac bo i tak nic innego nie zrobisz. Prawda taka ze tych czitow nie jest duzo ostatnio a jak sa mozna sobie z nimi na bierzaco radzic. Ja problemu nie widze. Wrzucaj nowy byle dzialal dobrze i juz. Temat zamykamy i po klapocie |
|
 |
Użytkownik
Kaskaa
Ranga: Kobieta
Informacje
Steam::  | kasiulka123 |
Nick w Grze: Kasiulka :*
|
#
Wysłany: 2010-12-04, 16:10 Odp: Amxbans
|
|
|
A co to za różnica, właściwie to więcej niż połowa z tych 22 tysiecy, ma neo. A mniej niż połowa, hmmm może połowa połowy ma zakres.
Wiec?. Taki kolo sobie wejdzie na nick "DUPA" tak jak kiedys widzialam... poczituje, dostanie bana - potem bez problemu zmieni ip, zmieni nick i gra sobie normalnie bez czitów.
Od pewnego czasu, niektórzy, co wchodzili na aktywnych banach, dostawali bana na cfg. co nie oznacza to, że już nigdy na serwerze się nie pojawią;>
Moim zdaniem, tacy cziterzy , już tu nie wrócą, bo sobie będą denerwować graczy na innych sieciach serwerów. No hm, na moje oko, to może jest 89% szansy, że oni się tu już nie pojawią, chyba, że się im przypomni o tej serwerowni i sobie z ciekawości , czy mają jeszcze bana, wejdą na naszego np. BF2 .
I znów poczitują.
Nemor, weź im zmień tego amxbans'a , niech będzie lepszy i w ogóle..
Bo moim zdaniem cziterzy to tu nowi będą przychodzić.... Najwyżej będzie się banować od nowa. |
|
|
 |
Użytkownik
kotlin95
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Nick w Grze: Nexus
|
#
Wysłany: 2010-12-04, 16:23 Odp: Amxbans
|
|
|
| Jestem za. Kaziu powiedział będzie z tym trochę roboty ale jak serwa naprawili to i z tym nie powinno być problemu. |
|
|
|
 |
Użytkownik
PeTrOs
Ranga: Admin FFA
Informacje
Nick w Grze: PeTrOs
#
Wysłany: 2010-12-04, 16:49 Odp: Amxbans
|
|
|
Jestem jak najbardziej za, i tak wyłapiemy tych wszystkich haxów wiec problemu nie widzę |
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2010-12-04, 22:33 Odp: Amxbans
|
|
|
Na serwery FFA jak i BF'a Dałem już nowe amxbans, obsługa rewelacyjna takie moje pierwsze spostrzerzenia admini od teraz są dodawani poprzez stronę www.
Okres trial admina odbywa się w taki sposób że jak dajemyy komyś trial admina na 14 to automatycznie amxbans po 14 dniach wyłacza mu admina i można vote robić. ionna sprawą jest to ze można do każdego bana demka uploadować wprost do amxbans jak i komentować danego bana. |
|
|
|
 |
|
|