Zamknięty przez: Koki1oki 2010-04-02, 12:18 |
a.lsports czit?? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
pierszoroczniak
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | maksiu1994 |
Nick w Grze: pierszoroczniak
#
Wysłany: 2009-12-14, 19:45 a.lsports czit??
|
|
|
wezcie ocenicie to demko, mysle ze koles ogolnie znany na serverze ale po zworoceniu mi uwagi na niego postaowilem nagrac demko z jego udzialem i teraz czuje ze jest moim obowiazkiem jes wstawic:) sry ze takie dlugie ale tak jakby przysnalem i zapomnialem wylaczyc ale prosze o sciagniecie i obejrzenie, przynajmniej czesci w tt:)
http://www.sendspace.com/file/6wb9q5 |
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2009-12-14, 21:06 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
pierszoroczniak, spakuj te demko i dopiero je zuploaduj...
60MB bedzie sie wiecznosc scaigalo... |
|
 |
Użytkownik
pierszoroczniak
Informacje
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2009-12-14, 21:57 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| fajnie sie oglada demko na 7-28fps... dlatego obejrzalem tylko kilka rund w terro... (komp 9letni ma prawko szfankowac) ale jak dla mnie oper zawsze byl kampiacym ale ogarniajacym graczem... wh? kiedys robione byly screeny i chyba podobno Dzon sprawdzal u niego na kompie czy kiedykolwiek bylo wh sciagniete czy cos takiego... sam niedawno mu sie przygladalem ale nic jakiegos nadzwyczajnego nie widzialem... kilka lat gry + gra na dobrych serwerach i moze wyjsc z tego wlasnie taki gracz. dla mnie oczywiscie clear... |
|
 |
Użytkownik
bialyakaczarny
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | Bialy aka czarny. |
Nick w Grze: Bialy aka czarny.
|
#
Wysłany: 2009-12-14, 22:09 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| kampa + dobry sluch ze sprzetem, i mozna wymiatac ^^ clear. |
|
 |
Użytkownik
pierszoroczniak
Informacje
#
Wysłany: 2009-12-14, 22:42 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
rozumiem was:) ale teraz spojrzcie na akcje gdy zabija 2 gosci na dlugich schodach, strzaly z glocka na okncu, dlamnie to wyglada jak wh, skad widzla gdzie dokladnie znajduje sie koles? 3 razy chychodzil i nie mogl wiedziec gdzie byl ten 2 bo bylo za glosno (strzaly) ale o dziwo go 'uslyszal' i strzelajac od razu, bez ogarniania lokalizacji goscia trafil go i go zabil dla mnie ta akcja to najbardziej podejrzana akcja calego demka
no ale coz, nie bd sie kluci z wami... powiedzialem co i jak widze i teraz wasza kolej na ocene...
/edit
sry a literowki, spac mi sie chce:) |
| Ostatnio zmieniony przez pierszoroczniak 2009-12-14, 22:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
l0rtek
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-12-15, 06:52 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| Witam ja miałem na tym servie nick reaN a kiedyś l0rtek.Więc powiem tak grałem tam i na moje oko ma wh.Np ta akcja na której ja idę prosta a on rzuca mi he centralnie pod nogi no powiedzcie czy to możliwe żeby on stał za murkiem i tak sobie wcelował chociaż że szłem po cichu?A po 2 zgadzam sie z pierszoroczniakiem ta akcja z glockiem wystrzelał full auto z m4 on znajdował się w innej pozycji niż przedtem a i tak odrazu wycelował na gościa.Ja też nie będe się z wami kłócił no ale na moje oko wh.Pozdrawiam.A co do Świętego Mikołaja kilka lat gry to mi się nie zdaje bo jakby grał kilka lat to by grał na lepszych servach?Oczywiście nie przyznaje że Uszatek jest zły no ale powinien grać na lepszych servach jak tu niby wszystkich ogarnia jak chce? |
| Ostatnio zmieniony przez l0rtek 2009-12-15, 06:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jowa
Ranga: Kobieta
Informacje
Steam::  | jowaaa |
Nick w Grze: Jowaaa. ;)
|
#
Wysłany: 2009-12-15, 11:29 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
Na początek chciałabym napisać, że ludzie są wredni i przydało by się ip albo steam_id żeby potwierdzić, że to on grał a nie jakiś bot co się podszywa. No ale już po samej grze można stwierdzić, że to on. Operator ma w zwyczaju okropne farcenie I niestety muszę powiedzieć że na tym demku nic a nic nie ma. Dużo skanuje po ścianach, a te głupie niebieskie i czerwone linie są do dupy ... i to zielone też, więc pierszoroczniak weź pod uwagę ze mu jest łatwiej zauważyć że jakiś kawałek modela wystaje koło jakiejś tam ściany.
Co do tej akcji o której mówicie. Widzi że idzie dwóch gości, typ z m4 czy z czymś tam pada wcześniej, ale słychać strzały z mp5 drugiego typa. I przecież to jest oczywiste że będzie się chował za pudłami czy przy tamtej ścianie ...
mogłeś zrobić jeszcze ss'y to by wrzucił czyste.
NA DEMKU NIC NIE MA .... |
|
 |
Użytkownik
pierszoroczniak
Informacje
#
Wysłany: 2009-12-15, 13:38 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| Jowa napisał/a: | | Na początek chciałabym napisać, że ludzie są wredni i przydało by się ip albo steam_id żeby potwierdzić, że to on grał a nie jakiś bot co się podszywa. |
to gral on zeby nie bylo niejasnosci mam go nawet znajomych na steam:) i akurat gdy bylem na serverze on tez byl
| Jowa napisał/a: | | Operator ma w zwyczaju okropne farcenie |
zostawil bym to bez komentarza ale to mnie niestety smieszy sam tez kiedys napisalem w odwolaniu od bana ze farce a ja po prostu cialem na wh
ja sie nie kluce, nie mam zamiaru, wypowiadajcie sie wy, tylko prosze nie bierzcie pod uwage tego ze np "ja znam goscia on musi byc czysty, sfarcil" tylko spojrzcie na to z boku, obiektywnie tyle ode mnie |
|
 |
Użytkownik
Koki1oki
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Koki1oki |
Nick w Grze: Umyj lapki jak ze mna grasz
#
Wysłany: 2009-12-15, 14:08 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| pierszoroczniak napisał/a: | rozumiem was:) ale teraz spojrzcie na akcje gdy zabija 2 gosci na dlugich schodach, strzaly z glocka na okncu, dlamnie to wyglada jak wh, skad widzla gdzie dokladnie znajduje sie koles? 3 razy chychodzil i nie mogl wiedziec gdzie byl ten 2 bo bylo za glosno (strzaly) ale o dziwo go 'uslyszal' i strzelajac od razu, bez ogarniania lokalizacji goscia trafil go i go zabil dla mnie ta akcja to najbardziej podejrzana akcja calego demka
no ale coz, nie bd sie kluci z wami... powiedzialem co i jak widze i teraz wasza kolej na ocene...
/edit
sry a literowki, spac mi sie chce:) |
Dla mnie sprawa jest prosta - ten koleś ma większe IQ i logicznie myśli co przekłada się na to, iż wie gdzie może się pojawić agresor... wiem jak to jest:D albo nie wiem i sie mylę - sprawa słuchawek tez słuszna czego przykładem może byc bd i jego piękne skany...
Dajcie spokój i zamknijcie temat! |
|
 |
Użytkownik
bL
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | bL |
Nick w Grze: wu
#
Wysłany: 2009-12-15, 14:26 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
cZYSTY jest ... na demku widac ze b0ci jak zwykle ) kampi i dobija a ze 1 czy 2 dziwnych akcji ma to o niczym nie swiadczy ... intuicyjnie gra tak jak ja wiec ocb ? dla mnie KLIR .. |
|
 |
Użytkownik
l0rtek
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-12-15, 20:52 Odp: a.lsports czit??
|
|
|
| zamknijcie temat |
|
|
|
 |
|
|