Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Serwery Uszatek » Uszatek [ONLY DD2] » [Only DD2] Skargi / Bany » Aktywny ban!?.

Tagi tematu: aktywny ban.

Zamknięty przez: ghosthanys
2012-01-07, 17:49
Aktywny ban!?.
Autor Wiadomość
Użytkownik
ShakuR
Ranga: Świeżak

Informacje
Nick w Grze:
ShakuR

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2012-01-07, 13:09   Aktywny ban!?.

√Twój nick podczas gry: Shaku'R
√Powód: Aktywny Ban
√Data zdarzenia: 2012-01-07
√Twoje ip: 91.222.119.131
√Steam_id: STEAM_0:0:24617852
√Mapa: dd2

aa więc, gram na serwerze juz dosc dlugo, grajac dawniej na wh dostalem perma - bylem jeszcze dzieckiem, w terazniejszosci jestem 17-nastolatkiem grajacym poprostu na steamie, bez czitow czy zadnych innych wspomagaczy. Odkad wrocilem do cs-a, czyli od września, gram caly czas na serwerze Uszatek, i nie dostawalem zadnego takiego bana, spotkalem wielu adminów, ktorych znalem, i oni napewno mnie tez zapamietali, czy powinni mnie zbanowac?.- nie wiem, ale jesli to nie problem to prosze o UB, dlugo juz gram u was na serwerze, i zadna osoba o czity sie nie skarzyla, hmm, prosze o wybaczenie za tamte lata.<3!

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Reason: 'Aktywny ban'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:24617852'
[AMXBans] Your IP: '91.222.119.131'
[AMXBans] ==========================================

Pozdrawiam ShakuR

Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
kaziu541

Nick w Grze:
Piwo, wino, cappuccino.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2012-01-07, 13:26   Odp: Aktywny ban!?.

Admin Cię zbanował na moją prośbę, bo pamiętam, że miałeś kilka banów. Faktem jest to, że każdy ode mnie. Pierwszy był za czity, potem reszta dochodziła za wchodzenie na serwer w czasie trwania bana... Dziwi mnie tylko to, że wiedząc o swoich błędach, wchodziłeś dalej na serwer, i jak gdyby nigdy nic grałeś sobie dalej... Już nie chce przypominać, że składałeś kilkukrotnie podanie o Admina, co jak dla mnie wydawało się chamskie. Uprzedzę Twoją odpowiedź, bo pewnie wspomniałbyś o tym, że każdy człowiek ma prawo do drugiej szansy. Tak ma, ale przypomnij sobie ile Ty miałeś tych szans, za każdym razem, gdy dawałem Ci bana pisałeś o tym na forum i mimo braku ub grałeś.
Straciłem do Ciebie szacunek, który miałem na początku, gdy się poznaliśmy na BF. Co Administracja zrobi, to ich sprawa, ale ja unbana na pewno bym nie dawał... Wybacz, ale taki już jestem i zmienię dopiero na starość.

Użytkownik
Lala0597
Ranga: Admin DD2

Informacje
Lala0597

Nick w Grze:
<<<Lala>>>

#  Wysłany: 2012-01-07, 13:29   Odp: Aktywny ban!?.

Bana dostałeś ode mnie :) zostałam poinformowana, że grałeś na czitach. Sam się teraz przyznałeś...
Moim zdaniem UB nie powinieneś dostać. Co to kogo obchodzi, że byłeś wtedy dzieckiem. Każdy nim był... Mogłeś wtedy pomyśleć ...
Sory :]
Ja wiem ze Ty wiesz ze ja wiem ze Ty wiesz a patrząc na gwiazdę polarna i słonce w zenicie podczas okresu godowego pingwinów polowa apaczy chiricahua nie miała pojęcia o tym ze cthulhu żyje w wodzie jednakowoż biała masajka nie była biała o.!
by pees. :]

Użytkownik
ShakuR
Ranga: Świeżak

Informacje
Nick w Grze:
ShakuR

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2012-01-07, 13:43   Odp: Aktywny ban!?.

"Tak ma, ale przypomnij sobie ile Ty miałeś tych szans, za każdym razem, gdy dawałem Ci bana pisałeś o tym na forum i mimo braku ub grałeś. "

Kaziu, napisales ze mimo braku UB gralem!... Wchodziłem na serwer, wiec dostalem UB . A od kogo to UB bylo wtedy to nie wiem. A jak wiesz jak banie nieda sie wejsc na serwer , niemam neostardy wiec niemam jak. Sprawa jest prosta. Bylo UB-GRALEM!. i tyle.

Użytkownik
bartek15krk
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
nie posiadam

Nick w Grze:
[JRG]DiAm0nD[1KrK]

Ostrzeżeń:
 36/70/100
 #  Wysłany: 2012-01-07, 13:50   Odp: Aktywny ban!?.

Witam,
Ja powiem tak, znam Shaku`ra od kilku mies i powiem że odkąd go znam był czysty. Jeżeli dostał Bana za Cheaty i wlazł na aktywnym banie na serwer to ban powinien zostać, ale z drugiej strony zauważmy że się stara to ogarnąć i gra uczciwie od kilku mies. Jeżeli Administracja zdecyduje się na to by zostawić bana to oczywiście będzie słuszną decyzją ponieważ wiadomo jak sobie nagrabił wchodząc na aktywnym banie, a jeżeli Administracja zdecyduje żeby dać mu jeszcze jedną szansę to też będzie wyjście ponieważ wiadomo jak dobrze się gra na serwerach CsN, a zmierzam do tego że Shaku`r popełnił błędy ale jak go znam to zarzekam się że żałuje tego co było kiedyś, nawet w tym co napisał widać że żałuje. Z mojej skromnej strony powiem jeszcze że będę stał za shakurem bo dobrze mi się z nim gra i nie było skarg na niego więc sami rozumiecie, gram z nim często i widzę. Kiedył był Serwer BF ? Trochę dawno by to wywlekać prawda? Sami zadecydujcie, ja tylko mówię moje zdanie. Pozdrawiam.

Nie boj sie ! Ratuj !

Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2012-01-07, 17:49   Odp: Aktywny ban!?.

Jeśli chodzi o czitowanie ,to jak dla mnie nie jest to rzeczą zrozumiałą dawanie drugiej szansy,
bo prędzej czy później " nawyk wróci " niestety taka osoba nie jest już godna zaufania i dotyczy to każdego ,
do tego jeszcze dochodzi twoje zachowanie spinki ,obrazy itd..

Ban zostaje ,

temat zamykam .

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Wymiana linkami: PGC-Play.pl Najlepsze serwery CS 1.6 n00bs.pl - HolyShit - BlackMesa - hs-serwer.pl - Tracha Blog - Counter-Strike-Arena - cs-serwer - FragArena - Zwieracz - csHax - Darmowe MP3 - Katalog SEO
Serwery Counter Strike Uszatek

FFA - 188.191.200.23:27015

ONLY DD2- 188.191.200.24:27015

BF+DM - --------------------