Zamknięty przez: GuDeK 2011-11-24, 10:44 |
Admin bd |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator
Informacje
Steam::  | Gudalka |
Nick w Grze: Gudek
#
Wysłany: 2011-11-23, 15:09 Admin bd
|
|
|
Zacznę od screena:
Nie dopuszczalne jest, aby ktokolwiek wyrazal się tak o administracji CsN, szczególnie jej członek. Nie w Twojej ocenie leży ocena pracy adminów. Poczułeś się zbyt pewnie, co jest błędem. screen:
W związku z powyższym nałożyłem na admina bd karę w postaci bana na tydzień za obrazę administracji, oraz proszę H@ o wyciągnięcie konsekwencji w postaci zawieszenia/utraty funkcji pełnionej w naszej sieci.
Edit:
jak nie widac screenow:
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
|
| Ostatnio zmieniony przez GuDeK 2011-11-23, 15:47, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Użytkownik
tygrys
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | tygry5 |
Nick w Grze: t.
#
Wysłany: 2011-11-23, 15:14 Odp: Admin bd
|
|
|
Nie wiem, czy mogę się tutaj wypowiedzieć, ale ja tego screena nie widzę... nie wiem, czy jest to tylko u mnie taka sytuacja, czy u wszystkich. Chciałbym zobaczyć tego screena. |
ASUS EAH3450 1GB
Słaaabo ;] |
|
|
|
 |
Użytkownik
bd
Ranga: Admin DD2
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-11-23, 15:49 Odp: Admin bd
|
|
|
a do Ciebie należy banowanie mnie bez jakiejś wypowiedzi kogokolwiek?? tomek temat widział ? a nie ładujesz odrazu bana śmieszny jestes? podrośnij tam jeszcze chwile ... ty chyba zbyt pewnie sie czujesz, ja tu adminowalem jak ty sie w cs'a uczyłeś grac;)) tak na marginesie to ja nie moge krytykowac? od czego sa admini jak nie od krytykowania siebie nawzajem? tak sam mi nasales w tej dyskusji ktora toczylismy ? wiem ze jestem impulsywny latwo sie denerwuje i czasami cos palne... siedzac na serwerze w towarzystwie 5 ciu adminow po 3 donosach o wh na serwerze i sugesti czy ktoś mógłby sie nim zajac slysze "ty tez jestes adminem" to jest w porzadku ? a wczesniej siedzialem kilka godzina i chcialbym chociaz 10 min bez wchodzenia na spect pograc ?
btw dales bana na stale inteligencie
ban polecial za obraze, kazdy inny gracz otrzymalby taka sama kare. Gudek
Ty wiesz co to obraza jest ? jeszcze chwile to naprawde bedziesz mial za co mi dac tego bana |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-11-23, 22:15 Odp: Admin bd
|
|
|
Ehhh... a czemu widać tylko słowa bd, a nie jest pokazane co było wcześniej? Bo pierwszego Screena można odebrać w ten sposób, że Bd już męczy ciągłe i samodzielne pilnowanie porządku w pewnych godzinach i gdzie np. są admini inni.. Co prawda mógłby swój wyraz zdezaprobaty poruszyć na forum, ale zrobił to tobie na serwerze, tobie jako osobie będącą nad nich, która trzyma piecze nad serwerami/adminami.
A co do obrazy to ja nie wiem w którym momencie on to zrobił? Tym.."pogoń ten motłoch" ? |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
GuDeK
Informacje
#
Wysłany: 2011-11-23, 23:04 Odp: Admin bd
|
|
|
temat jaki poruszyl bd na samym poczatku, to "jak mogles kwestionowac moje zdanie". Nazywajac "motlochem" administracje DD2 uznal ich za nieudolnych, co jest wg mnie obrazliwe, bo nie zauwazylem aby tacy byli. Za to slowo dalem bana. Sam post bd pokazuje jaki ma stosunek do administracji
| Cytat: | | Ty wiesz co to obraza jest ? jeszcze chwile to naprawde bedziesz mial za co mi dac tego bana |
nie wiem jak to odebrac... Zastanowmy sie czy naprawde potrzebni sa nam admini, ktorzy nie potrafia pogodzic sie z jakimkolwiek bledem, tylko maja pretensje za ub, badz za to ze dostali warny? bo taka sytuacja tez miala miejsce z Hanysem. Jesli masz jakies zastrzezenia, typu "sam zapieprzam na serwerze inni fraguja" napisz to na forum. Moje slowa "tez jestes adminem", tak powiedzialem to, bo rownie dobrze mogles napisac "chlopaki sprawdzcie go, ja juz sie narobilem, chce teraz pograc", a nie od razu piszesz takie rzeczy. Zastanow sie troche nad swoim podejsciem do pelnionej funkcji. Tyle ode mnie. |
|
 |
Użytkownik
bartek15krk
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | nie posiadam |
Nick w Grze: [JRG]DiAm0nD[1KrK]
|
#
Wysłany: 2011-11-23, 23:11 Odp: Admin bd
|
|
|
Witam,
Przepraszam Chłopaki ale ja w tym wypadku jestem na bd ponieważ jak siedzimy na serwerze to Administratorzy powinni się dzielić zadaniami a nie tylko bd będzie pilnował, popatrzcie a amx bans ile banow od niego poleciało. Jestem zszokowany normalnie, kara powinna być dla tych którzy nic nie robią bo taka jest prawda ze polowa Administracji nic nie robi, można to zauważyć po dłuższym siedzeniu na serwerze. Wczoraj bd banowal sam, cały dzień a wy siedzieliście i pytaliście kto sprawdzi tego, kto sprawdzi tego zamiast samemu się wziąć do pracy. To jest koszmar jakiś żeby Administracja CsN nie mogla się zadaniami podzielić i funkcjonować normalnie. Co prawda ostatnio mało gram ale widzę, siedzę wieczorami i widzę. Naprawdę chłopaki, wam zależy tylko na fragach? Counter Strike to tylko dobra zabawa, jeżeli już przyjąłeś funkcje admina to musisz ją spełniać jako twój obowiązek a nie ze ci się nie chce, jesteś na serwerze to pilnujesz a nie oddajesz to w inne ręce, najlepiej jest wykorzystać innego admina tak? Nowego najlepiej, nawet bd już był adminem i jestem pewny ze nie było by tego gdyby któryś z was się ruszył i sam zaproponował "ja go sprawdzę" czy coś, kłócicie się o sprawdzanie graczy, czy tak powinno być?
Tyle z mojej strony.
Ten temat jest o w/w sytuacji, sprawa wykonywania obowiazkow admina bedzie poruszona w innym temacie, w ktorym bedziesz mogl sie wypowiedziec. Gudek |
|
|
|
 |
Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-11-24, 01:03 Odp: Admin bd
|
|
|
Po pierwsze uwazam ze dzieciakom po otrzymaniu władzy przewraca sie w głowach, wydaje im sie ze na serwerze i forum sa nietykalni.
Po drugie administratora na serwerze trzeba prosic zeby łaskawie ruszył dupe i zbanował czita (of course sa wyjatki).
Po trzecie jesli juz sie ruszy i sam dojdzie do wniosku ze typ jest czitem zbanowanie zajmuje mu 3 rundy.
Po czwarte połowa z nich ma pojecie o czitach co najwyzej mierne.
Po piąte kilku z nich nałogowo nadużywa mikro co znacznie utrudnia gre, a co chwile na biało pisza "Mikro +16".
Aaa i jeszcze jedno, jaki sens ma pisanie przez admina "Specty do gry" gdy na serwerze jest 12 osób. Pomyślcie czasem bo moze ten spekt nagrywa za was kogos. |
|
|
 |
Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA
Informacje
Steam::  | spierniczak |
Nick w Grze: spierdolinka spierniczak
|
#
Wysłany: 2011-11-24, 06:24 Odp: Admin bd
|
|
|
Dokładnie zgadzam się z przedmówcą. Zero myślenia. Tak jak z 2 i 3 punktem. Są admini co pisze się im 2-3 rundy oraz którzy następnie sprawdzają łatwo zauważalnego aima albo wh przez 3 rundy. Czy nawet jeśli jest nagrywane demko to wystarczy mały kawałek bo i tak widać że jest odpalony. A jak ma wh to walisz screeny ew. małe demko i dziękuję.
Po to była wprowadzona opcja mute że możesz ich zmutować. Jak ktoś Ci gada przez mikro dzieciak a nie przeszkadza to czego nie może go używać ? Nie pasuje Ci to daj mu mute, jak przeszkadza kick/ban. |
|
 |
Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-11-24, 10:31 Odp: Admin bd
|
|
|
| Spierniczak zauważ ze jak zginiesz mute nie działa. |
|
|
 |
Użytkownik
GuDeK
Informacje
#
Wysłany: 2011-11-24, 10:43 Odp: Admin bd
|
|
|
Już pisałem że ten temat nie jest o sytuacji na serwerze. Odnośnie tego z czasem powstanie inny. Nastepnym razem warny za offtop.
Temat zamykam do czasu podjecia decyzji przez H@, o zakonczeniu sprawy. |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-11-24, 12:12 Odp: Admin bd
|
|
|
Jeżeli za określenie motłoch mielibyśmy banować co w rozumowaniu j. polskiego motłoch - dzicz, zbieranina ludzi, hmm..zbiorowisko anarchii, to dojdzie do takiego czasu że za określenie bandyta, polecą bany bo zostałem obrażony.
Sprawę oddalam, i uczulam nie czujmy się aż tak nietykalni.. bo tak nie jest, a części administracji się tak wydaje. Każdy ma swój honor owszem.
Bd napomniał o tym żeby poruszyć ludzi bo nic robia na adminie, widocznie to się dzieje jak mnie nie ma i tak pewnie jest, bo kiedy ja wejde jakoś każdy wyjątkowo chętnie schodzi na spect.
Ale.. dzięki za wypowiedzenie się gracza nie admina Zlatana, który tak jakby potwierdził dezaprobatę BD, mówiąc że część adminów wręcz łaske robi schodząc i banując, co prawda mylił się że czasami admin czeka 3 rundy, ale nie zawsze aim musi być perfidny i celownikiem szarpać po całym monitorze więc stąd zakładam siedzą 3 minuty.
Temat Adminów na serwerze DD2 poruszę w osobnym temacie. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
|
|